spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în focurile pregătirilor

    Pandurii în focurile pregătirilor

    Pstai spune: „Nu avem jocuri amicale, sunt de verificare, amicale jucăm în vacanţă”

    De ieri de la prânz, echipa antrenată de Cristi Pustai a revenit la muncă în Turcia. Cei de la Pandurii au decolat ieri la prânz din capitală şi aseară au avut deja un prim antrenament în Antalya. Acest al doilea stagiu de pregătire va fi dedicat în totalitate pregătirii tehnico tactice, aşa că vor începe chiar şi meciurile amicale. În aceste teste de verificare, gorjenii vor să clarifice cum va arăta primul 11 în campionat…

    Pustai, cam reţinut

    La plecarea din Bucureşti, Pustai a vorbit cu presa aflată în aeroport. Zgârcit la vorbe, tehnicianul a oferit un mini interviu în care a anunţat că la echipă vor mai veni jucători la probe. „E o a doua perioadă de pregătire cu cinci jocuri de verificare. În ţară nu prea avem unde să ne antrenăm. Nu ştim când începe campionatul, vedem peste o săptămână. Să sperăm că vremea o să ne permită să jucăm fotbal. În acest stagiu o să mai apară nişte jucători pentru meciurile de verificare. Nu sunt jocuri amicale, sunt de verificare, amicale jucăm în vacanţă. Oriunde te prezinţi ţii şi la rezultate, dar e important ca jucătorii să nu facă rabat de la efort”, a fost comentariul făcut de Pustai înainte de decolarea spre Turcia.

    Nistor, discriminat în Franţa!

    În schimb, Dan Nistor a fost ceva mai vorbăreţ. Mijlocaşul spune că acest cantonament va fi unul util şi care va ajuta mult echipa în cele 15 etape rămase de jucat. „Primul stagiu a fost greu. Acum avem şi meciuri amicale, sper să nu ne accidentăm şi să fim puternici în retur. Acomodarea mea aici a fost simplă, nu s-au schimbat prea multe la echipă. Vom vedea când se va relua returul, am văzut că după 15 februarie se va încălzi. Oricum, ne aşteaptă un mini retur greu, însă cred că vom prinde cupele europene”, a spus Nistor. Mijlocaşul pandurilor a vorbit şi despre perioada petrecută în Franţa. „Am avut şase luni petrecute din Franţa, cele mai negre din viaţa mea. M-am întors la echipa care m-a aruncat în fotbalul mare, la naţională. În Franţa nu am prea jucat, nu am avut şanse, echipa mergea prost. Nu mi-a dat şanse că sunt român. Asta este. M-am întors la Pandurii, aici de unde foarte mulţi jucători importanţi au plecat”, a mai declarat Nistor înainte de plecarea spre Turcia.

    Cristea lăsat acasă

    Aflat în ultimele şase luni de contract cu pandurii, Călin Cristea nu a mai prins lotul echipei gorjene pentru Antalya. Mai mult, mijlocaşul a fost lăsat acasă, aflându-se la Sibiu acolo unde din punctul de vedere oficial al conducerii se reface după o accidentare. Trebuie spus că în această iarnă, gorjenii au vrut să-k cedeze pe mijlocaş la Universitatea Cluj, însă contractul făcut între Pandurii şi Apulum Alba Iulia în momentul transferului din urmă cu trei ani se specifica faptul că în momentul în care jucătorul va fi cedat în altă parte atunci echipa olteană trebuie să achite 100 de mii de euro echipei din Ardeal. În concluzie, dacă oltenii îl vor ceda pe Cristea undeva, atunci trebuie să plătească, situaţie care nu e deloc pe placul oltenilor. Este posibil ca mijlocaşul Cristea să nu mai joace deloc la Pandurii…

    Becali, ajutor pentru Pandurii

    Relaţia dintre Marin Condescu şi Gigi Becali este una specială. Ieri, Condescu a dat publicităţii episodul petrecut acum câţiva ani, atunci când echipa olteană era cu un pas şi jumătate desfiinţată. „Pierdusem un meci cu 3-0, cu Oţelul, din cauza litigiului cu Dinamo, iar la a doua neprogramare urma excluderea din campionat. La 11 şi jumătate noaptea, Gigi Becali a mers cu mine la firma celor de la Dinamo. Până la miezul nopţii trebuia să trimitem o hârtie la Ligă că ne-am împăcat. A garantat pentru mine, în faţa lui Nicolae Badea, pentru toată suma. I-a zis că, dacă nu plătesc a doua zi, la ora 9, când îmi ieşea creditul, plăteşte dânsul. Dacă nu era Gigi Becali lângă mine să garanteze, Pandurii era eliminată din campionat”, a declarat Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: