spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în misiune imposibilă în Ucraina

    Pandurii în misiune imposibilă în Ucraina

    Vicecampioana României, Pandurii Târgu-Jiu va juca în această seară de la ora 22.05 în Ucraina împotriva lui Dnepr. Un meci ce pare de 1 solist, însă cum lipseşte miza acestei partide pot apărea şi surprize. Ucrainienii au obţinut deja biletele pentru 16-imile Europa League alături de către cei de la Fiorentina, aşa că ultimele două etape din grupa E se vor juca doar pentru palmares. Mai bine spus se va juca doar pentru configuraţia finală a clasamentului în grupă, pentru că nu se ştie exact locurile pe care cele patru echipe vor termina grupa. Cert este că Dnepr, adversara pandurilor din această seară speră să depăşească Fiorentina, în timp ce Pandurii vrea să termine pe locul 3 în faţa celor de la Paos de Ferreira.

    Lot decimat

    Revenind la meciul din această seară, Pandurii abordează jocul de pe poziţii speciale. Din păcate, Cristi Pustai nu poate miza pe mai mulţi jucători importanţi. 11 jucători lipsesc din diferite motive, iar Pustai dacă ar fi avut lotul valid cu siguranţă ar fi mizat pe cel puţin patru din cei 11 absenţi. Marile absenţe sunt cele ale lui Paul Anton şi Erico, ambii suspendaţi, Matulevicius, Unguruşan, Nicoară şi Mamele accidentaţi. Mai lipsesc şi alţi jucători fie din cauza problemelor medicale, fie pentru că nu au prins lotul anunţat UEFA, aşa cum este cazul lui Diego Rubio, Elton sau Lazar. În aceste condiţii, Cristi Pustai a fost nevoit să ia doi juniori în lot, Dănăricu şi Piţian, aceştia având misiunea de a umple foaia de joc. Lotul deplasat în Ucraina cuprinde 18 jucători: Mingote, Stanca, Pleaşcă, Rada, Eric de Oliveira, Breeveld, Dos Santos, Paulinho, Momcilovici, Adrovici, Buleică, Paraskevas, Ciucur, Cristea, Sipoto Bohale, Distefano, Dănăricu şi Piţian.

    Merg la victorie

    Chiar şi cu aceste probleme de efectiv, cei de la Pandurii anunţă că merg să facă un meci mare în Ucraina. „Mergem să obţinem puncte la Dnepr, ne interesează şi banii din Europa. Se dau 200 de mii de euro la victorie şi 100 de mii de euro la egal. Plus că nu avem nimic de pierdut. Sper să nu ne prindă iarna pe acolo, cred că va fi un meci frumos. Sper să ieşim cu fruntea sus şi din Europa. Calificarea în grupe este un succes, dar una e să termini cu un punct, alta cu cinci puncte”, spune Marin Condescu. Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai recunoaşte că meciul de astăzi este unul greu, dar vrea să obţină maxim. „Pandurii va face prin cei care vor juca o pledoarie fotbalului românesc. Nu cred că ne vom vinde ieftin pielea la Dnepr”, spune Cristi Pustai.

    Televizaţi din nou pe 3 posturi

    Interesul pe marginea ,meciului celor de la Pandurii este mare. Aşa se face că din nou toate cele trei televiziuni ce deţin drepturi de transmisie din Europa League vor transmite meciul pandurilor. De la ora 22.05, cei care vor să vadă meciul au trei variante la dispoziţie: Pro tv, Digi Sport sau Dolce Sport. Toate cele trei televiziuni au oameni la faţa locului în Ucraina.

    Cotă mare la victorie

    Cei care sunt pariori şi vor să parieze în această seară o pot face. Astfel, casele de pariuri dau cotă 9 pentru victoria pandurilor în Ucraina, 3,3 pentru un egal şi doar 1,4 pentru un succes al gazdelor. „Mergem să jucăm un fotbal bun şi să obţinem un rezultat mare pentru istoria clubului nostru”, spune Pârvulescu.

    „Cu Dnepr ce va fi va fi. Nu e mai importantă victoria cu Dnepr decât cea cu Dinamo. În Cupă e vorba de accesul în semifinale”, Marin Condescu

    Avem un moral bun pentru Dnepr după egalul cu Steaua. Putem face un rezultat mare şi cu cei de la Dnepr”, Alin Buleică, mijlocaş Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: