spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în stare de şoc!

    Pandurii în stare de şoc!

    Cristi Săpunaru spune: „E incredibil ce s-a întâmplat, am avut 3-1 şi puteam pierde”

    În stare de şoc a fost întreaga suflare panduristă. După 3-3 cu ASA, un meci pe care gorjenii au fost şi foarte aproape de a-l pierde după ce în minutul 65 aveau 3-1, nu ai cum să nu fi marcat. Edi Iordănescu a căutat să găsească explicaţii logice, în timp ce jucătorii priveau stupefiaţi spre tabela de marcaj.

    sport-02-13

    „Sunt şocat”

    Cristi Săpunaru a văzut şi trăit multe la viaţa lui, însă ceea ce i s-a întâmplat la acest joc cu ASA nu va uita niciodată. „Nu știu ce s-a întâmplat la 3-1, cred că ne vedeam deja învingători. I-am lăsat să joace și ne-am pierdut capul. La 3-3 puteau să ne mai dea două goluri. Până la urmă să fim fericiți cu acest egal. Ultimele 30 de minute vreau să le șterg din memorie, pentru că au fost cele mai urâte din cariera mea. Nu îmi explic ce s-a întâmplat. Nu avem de ce să fim mulțumiți, în loc să avem trei puncte în buzunar, avem unul singur. Ne apropiam și noi de locul 2! Ce să mai zic!?”, a comentat şocat Cristi Săpunaru. Acesta susţine că dacă ardelenii s-ar fi impus, atunci gorjenii ar fi fost chiar acuzaţi de blat. „Sunt şocat. Mi-am adus aminte de Foresta – Dinamo (terminat 5-4 după ce Dinamo a condus cu 4-0). Rar mi s-a întâmplat aşa ceva. Ciudat. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă ne băteau, se găseau marii cunoscători să spună că a fost aranjat la pariuri, pauză-final”, a mai punctat Săpunaru.

    „Am pierdut două puncte”

    Liviu Antal, jucătorul care a marcat două goluri avea sentimente amestecate. „Din păcate, acest rezultat nu ne bucură. Sunt fericit că am marcat, dar și trist că nu am luat cele 3 puncte. Am pierdut două puncte imense. Cred că la 3-1 ne-am relaxat, din păcate și acest lucru ne-a costat. Ne-a scăpat victoria din mână. Vom lupta până la sfârșit pentru a ne clasa pe un loc cât mai sus, dar am pierdut două puncte foarte importante și e greu să mai vorbim de locul 1 sau locul 2. Suntem supărați toți, totul e la cald și sunt sigur că în următoarele zile vom avea o discuție cu toții și vom trage concluziile”, a comentat Liviu Antal.

    „La finalul primei reprize eram circumspect şi nemulţumit de cum am jucat. În repriza a doua, paradoxal, am luat gol, dar am jucat mult mai bine, am jucat pe contre, am înscris. Prima repriză a fost slabă. În schimb, în repriza a doua am jucat bine şi am reuşit să înscriem trei goluri, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult. Nu credeam, dar speram că putem să egalăm. Am reacţionat abia după ce am primit gol”, George Ciorceri, antrenor ASA Tg. Mureş

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: