Pandurii, în toiul amicalelor!

0
14

Echipa de fotbal Pandurii intră în ultima săptămână de cantonament în Turcia. O săptămână în care gorjenii vor mai avea de jucat două meciuri amicale, primul astăzi de la ora 15.00 pe Digi Sport iar al doilea test miercuri după-amiază. Apoi, oltenii vor reveni în ţară şi vor merge în cel de-al treilea stagiu de pregătire al iernii la Băile Herculane pentru a pune la punct ultimele „retuşuri” înainte de debutul returului.

Sâmbătă după-amiaza, Pandurii a învins cu scorul de 3-0 echipa sârbă NK Jagodina. Golurile pandurilor au fost marcate de Rada, Voiculeţ şi Tătaru, primii doi în prima repriză, iar cel de-al treilea în minutele de prelungire ale meciului. A fost a doua victorie a pandurilor în Antalya, acesta fiind totuşi primul joc în care trupa lui Grigoraş n-a primit gol. Gorjenii vor continua seria meciurilor amicale în Turcia astăzi după-amiază de la ora 15.00 contra sârbilor de la FK Napredak, echipă de Liga a II-a din ţara vecină. Începând cu acest meci, Petre Grigoraş va miza pe formula de bază cu care va ataca returul de campionat, ultimele teste amicale fiind o bună oportunitate pentru tehnician de a rula titularii.

Cam mulţi „loviţi”

În lotul pandurilor sunt ceva probleme de efectiv. Petre Grigoraş are şase jucători accidentaţi, însă în cel mai scurt timp majoritatea vor reveni la pregătire. Totuşi, cei accidentaţi au sărit peste câteva zile de cantonament, motiv pentru care Grigoraş îşi cam face griji. „E o anumită îngrijorare acum pentru aceste probleme medicale, dar echipa va arăta cu totul şi cu totul altceva în campionat chiar dacă acum, arată rău, arată obosită şi nu-şi găseşte cadenţa. Şi e normal pentru că, împreună cu preparatorul fizic, nu am făcut un program ca să intrăm într-o formă sportivă foarte bună cu o lună înainte de a începe campionatul şi când începe campionatul să fim obosiţi. Singura problemă care a fost, şi pentru care îmi pare rău, e că nu i-am avut pe toţi apţi aici dar se pare că nu suntem numai noi singura echipă cu asemenea probleme. E un joc de contact, iar la primul joc s-au dat trei cartonaşe roşii şi am avut patru jucători scoşi din competiţie pentru mai multe zile. E riscul meseriei şi, din păcate, se mai întâmplă”, a comentat Petre Grigoraş pentru site-ul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here