spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii încep amicalele în Austria

    Pandurii încep amicalele în Austria

    Pandurii au început stagiul de pregătire din Austria. Deja trupa olteană şi-a stabilit în procent de 100% programul de pregătire pentru acest cantonament, noutatea fiind schimbarea adversarilor pe care îi vor întâlni în Austria. Astfel, acea listă stabilită în ţară în urmă cu o lună a fost dată peste cap şi modificată în procent de 80%.

    Au schimbat adversarii

    Până ieri se ştia că trebuie să jucăm cu: naţionala Uzbekistanului, Al Ahli din Qatar, Khazar Lankaran din Azerbaidjan, Dinamo Budweis din Cehia, CSKA Sofia şi o echipă din Turcia. Doar un singur adversar din cei şase a fost păstrat şi în noua listă de jocuri. Vom juca cu naţionala Uzbekistanului, meci care se va desfăşura pe data de 10 iulie de la ora 18.00. Până atunci, oltenii vor mai juca alte două partide. Prima, astăzi de la ora 16.00 contra croaţilor de la NK Zagreb, iar a doua vineri de la ora 18.30 contra austriecilor de ligă secundă de la FC Hallein. Al patrulea meci de verificare va avea loc pe data de 12 iulie contra echipei de ligă secundă din Azerbaidjan, Olimpic Baku, pentru ca joia viitoare oltenii să joace şi ultimul test cu nou promovata în prima ligă bulgară, PFC Ludogorets Razgrad.

    Au refuzat Niş-ul

    Gorjenii au fost invitaţi să meargă imediat după efectuarea stagiului de pregătire din Austria la Niş pentru a juca un amical contra echipei locale de fotbal. Oferta a fost refuzată de olteni care au invocat faptul că nu au timp pentru acest joc. „Noi revenim din Austria undeva pe sâmbătă, iar dacă am fi mers şi la Niş am fi jucat acolo duminică. Mai punem şi întoarcerea la Târgu-Jiu plus o zi sau două care trebuie să o dai liberă la jucători şi ajungem la mijlocul săptămânii. Ori în acea săptămână se intră în linie dreaptă cu debutul campionatului, aşa că nu aveam timp să mai mergem în Serbia să jucăm”, a comentat vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu.

    În aceste condiţii, oltenii nu vor juca nici un amical în ţară până la debutul campionatului. „Acesta a fost programul, nu au fost multe săptămâni la dispoziţie. Jucăm în Austria şi apoi următorul meci în campionat la o săptămână distanţă”, a mai declarat Temelescu.

    Amicalele din Austria:
    6 iulie: NK Zagreb (Croaţia) – ora 16:00
    8 iulie: FC Hallein (Austria (Liga II)) – ora 18:30
    10 iulie: Echipa naţională din Uzbekistan – ora 18:00
    12 iulie: Olimpic Baku (Azerbaidjan) – ora 18:00
    14 iulie: PFC Ludogorets Razgrad (Bulgaria) – ora 18:00

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: