spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii încheie anul pe locul 5!

    Pandurii încheie anul pe locul 5!

    Rezultatele ultimei etape din acest an din Liga 1 nu au fost favorabile pandurilor. De fapt ultimele trei etape au fost total nefavorabile pandurilor care din cele nouă puncte puse în joc au luat unul singur. Astfel, echipele aflate în zona de play-off s-au apropiat, ba chiar i-au depășit pe târgujieni care astfel au ajuns tocmai pe locul 5! Și când te gândeşti că echipa lui Edi Iordănescu a fost la un pas de-a fi chiar prima în Liga 1 acum trei etape…

    sport-02-23

    Se joacă

    Campionatul este strâns și se va strânge și mai tare după finalul sezonului regulat. Punctele se înjumătățesc așa că și diferențele dintre echipe se vor reduce substanțial. După etapa 23, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Pandurii ocupă locul 5 cu 40 de puncte fiind la șase puncte de liderul Astra care se laudă cu o zestre de 46 de puncte. Dar, de fapt nu sunt șase puncte diferență între Astra și Pandurii ci doar trei puncte, ceea ce poate fi rapid recuperat cu o simplă victorie în meciul direct din play-off. Însă, mai sunt trei etape de jucat din sezonul regulat, toate echipele vor mai pierde puncte, așa că e greu de anticipat care va fi exact proporția de puncte în play-off. „Acolo e un alt campionat”, spun oficialii pandurilor și par să aibă dreptate pentru că acele 10 etape vor fi de foc, incendiare. Dacă în sezonul regulat un pas greșit nu cântărește greu, în acele 10 etape orice as greșit poate fi capital.

    Egali cu Steaua

    Casamentul în acest moment este strâns. Astra are 46 de puncte, Viitorul are 43 de puncte, Dinamo are 41 de puncte, Steaua și Pandurii au 40 de puncte, departajarea făcându-se la golaveraj și este favorabilă steliștilor. Echipa lui Edi Iordănescu are plus șase, iar Steaua plus zece, așa că bucureștenii iernează în fața pandurilor. Târgujienii au și ceva emoţii pentru că ASA Tg. Mureș a venit tare din urmă, echipa vicecampioană a ajuns la cota 35 de puncte și speră să mai acumuleze puncte. În plus, următorul meci, primul din 2016 va fi un duel direct, ASA versus Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: