spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, încotro?!

    Pandurii, încotro?!

    Narcis RăducanIntrat de curând în insolvenţă, Clubul Pandurii este pe cale de a avea soarta echipelor de baschet şi handbal. Preşedintele Narcis Răducan a anunţat că astăzi va lua o decizie cu privire la plecarea sa la de la clubul gorjean, în ultima vreme vorbind tot mai des de o despărţire, mai ales după ce membrii asociaţi au anunţat reduceri de salarii. „Până vineri voi anunţa dacă rămân sau nu cu actuala strategie pentru următoarele luni. Nu mai putem vorbi de mare performanţă”, a spus Narcis Răducan.

    Cât despre jucători, Răducan a declarat ieri că o parte dintre aceştia au anunţat că vor să plece de la Pandurii. Decizia radicală a fotbaliştilor a fost luată după ce, într-o nouă şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, s-a stabilit ca fiecare jucător care va accepta să semneze o nouă înţelegere să primească doar 20% din suma prevăzută în viitorul contract. „Ei au contracte şi trebuie să le respecte, dar sunt şi jucători care au anunţat deja că vor să plece, am înţeles că au transmis şi mai departe. Cel puţin jucătorii străini vor să plece mâine acasă, dar vor rămâne şi alţii, ţinând cont că suntem în mijlocul sezonului, nu au unde să plece şi vor juca şi se vor antrena până la prima fereastră de transferuri”, a declarat Narcis Răducan.

    În acelaşi timp, acţionarii caută deja înlocuitori pentru Petre Grigoraş şi Narcis Răducan, scrie Radio Omega. Florin Cârciumaru, reprezentantul Primăriei Târgu-Jiu în AGA, crede că aceştia nu vor accepta condiţiile de austeritate impuse la club.

    Condescu: „Echipa nu va retrograda”

    Marin Condescu, reprezentantul USMO în AGA la Pandurii, susţine că ajută echipa pentru a-şi recupera banii de la club, fiind convins că Pandurii nu va ajunge într-o ligă inferioară. „Cel mai important e să salvăm falimentul. Trebuie până la 1 martie aprobat programul de reorganizare pentru a putea lua licenţa pentru prima divizie. Echipa asta nu va retrograda. Încerc să ajut pentru a avea de unde să îmi recuperez banii împrumutaţi acum 4-5 ani. Am de primit 7-800 000 de euro, indexaţi cu dobânda legală. Cel mai important lucru e să salvăm echipa de la faliment. Un cuvânt greu de spus îl vor avea creditorii. Vor rămâne foarte mulţi jucători. Străinii vor pleca. Am făcut rost de o sumă de bani azi. Am dat un avans, undeva la 20-30% din convenţiile pe care le aveau de primit”, a comentat Condescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: