spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, iubiţi pe tot Globul!

    Pandurii, iubiţi pe tot Globul!

    Condescu: „Am primit mesaje de la fani din Miami, Germania sau Brazilia că vor tricouri cu Pandurii”

    Cu cât stau mai mult în Liga 1, Pandurii câştigă tot mai mulţi simpatizanţi. Nu doar localnici, ci şi microbişti de prin alte zone. În Bucureşti există un grup de gorjeni care, la fiecare meci jucat de Pandurii în capitală, vin să-i vadă la lucru pe alb-albaştrii. Mai nou, se pare că simpatia s-a extins, şi cum prin intermediul Internetului pot fi urmărite meciurile târgujienilor, tot mai mulţi microbişti trec în tabăra pandurilor, fiind simpli simpatizanţi.

    Vânaţi de colecţionarii de tricouri!

    Cu o vechime de cinci ani şi jumătate în Liga 1, Pandurii a început să prindă la public. „Am primit mesaje pe telefon din Miami, Germania şi Brazilia. Sunt persoane care urmăresc toate meciurile, iar după fiecare joc primesc mesaje. Poate sunt gorjeni plecaţi în străinătate, nu ştiu”, spune Marin Condescu. Acesta ştie şi de ce echipa a ajuns să fie urmărită şi simpatizată. „Au prins un meci, le-a plăcut cum jucăm şi au devenit simpatizanţii noştri. Mai ales dacă au văzut un meci ca cel de la Rapid, chiar că au rămas pe viaţă suporter al nostru”, a mai declarat Condescu.
    Mai mult, preşedintele pandurilor spune că acest val de simpatie are şi o explicaţie. „E pentru prima dată când ne place şi nouă cum joacă echipa. Aşa că este explicabil”, a mai adăugat Condescu.
    În unele mesaje primite de oficialul pandurilor, simpatizanţii solicită obiecte cu însemnele clubului. „Unii vor să aibă acasă un tricou sau fular cu noi. Mi-au cerut şi tricouri, poate unii sunt colecţionari de tricouri sau pur şi simplu le place echipa noastră”, a mai spus Condescu.

    Antohi, cedat la Galaţi

    Adus de Ionuţ Badea la Pandurii, atacantul Andrei Antohi n-a mai prins echipa după venirea lui Petre Grigoraş. Mai mult, vârful a fost pus pe lista de transferuri de Grig, aşa că gorjenii au căutat să-i găsească echipă. Într-un final, atacantul a fost împrumutat pentru un sezon şi jumătate la divizionara secundă Dunărea Galaţi.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: