spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii la duel cu lanterna roşie

    Pandurii la duel cu lanterna roşie

    Gorjenii au teoretic un meci uşor, dar se tem că vor da chix tocmai de Ziua Naţională

    Pandurii Târgu-Jiu va juca de ziua naţională la Braşov. Gorjenii par să aibă o misiune uşoară, meci pe terenul ultimei echipe din Liga 1, însă oltenii suflă şi-n iaurt pentru a nu se arde. Corona Braşov nu este o echipă de speriat, dar nici una pe care să o iei la preţ de matineu. Atâta timp cât braşovenii au făcut egal cu Steaua şi Dinamo şi au bătut Vasluiul, parcă meciul de duminică nu mai pare unul uşor. Totuşi, Pandurii trebuie să-şi respecte blazonul de vicecampioană, trebuie să joace bine şi ce este mai important să obţină toate punctele.

    Olteni de deplasare

    În acest moment, Pandurii joacă mai bine în deplasare decât acasă. Trupa lui Cristi Pustai a obţinut mai multe puncte pe teren străin, acolo unde trebuie spus a pierdut un singur meci, în timp ce acasă a cedat în trei. Iar când au jucat în deplasare contra unor echipe modeste, cei de la Pandurii s-au descurcat bine reuşind scoruri mari. Aşa se face că pentru meciul de la Braşov, premisele sunt bune pentru olteni care vor neapărat să câştige. „Aşa este, echipa a jucat mai bine în deplasare şi am reuşit să facem meciuri bune. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie, să obţinem cele trei puncte şi din meciul de la Braşov. Să ştiţi că nu este deloc un meci uşor, ba din contră, cred că este foarte greu în condiţiile în care gazdele nu-şi mai permit să facă paşi greşiţi dacă vor să scape de la retrogradare. Noi mergem cu gândul de a obţine trei puncte, avem nevoie mare de ele pentru a continua seria de rezultate bune. Putem să obţinem victoria, însă repet, nu va fi deloc un meci uşor. Trebuie să fim concentraţi, să jucăm bine şi să fructificăm şansele pe care le avem”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Câţi se recuperează?

    Pentru antrenorul Cristi Pustai meciul de la Corona Braşov este unul important. „Vrem cele trei puncte, atât ne interesează. Sunt sigur că putem face un meci bun în această deplasare, chiar dacă venim după un meci de cupe europene. Sper să nu avem probleme medicale, şi aşa la meciul de la Dnepr nu am putut conta pe 11 jucători. Cam mulţi, însă este normal atâta timp cât am ajuns să jucam într-un tur de campionat cât în tot sezonul”, a declarat Eugen Pârvulescu. Din cei 11 indisponibili pentru meciul de la Dnepr, Pustai va recupera pentru partida de duminică cel puţin trei jucători. Unguruşan, Anton şi Nicoară au şanse să fie apţi pentru meciul împotriva Coronei, însă în lot vor mai ajung şi alţi panduri: Elton, Mamele sau Lazar.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: