spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii la masa fotbalului mare

    Pandurii la masa fotbalului mare

    Gorjenii debutează în această seară în Europa

    Pandurii şi-au fixat ceasurile pentru Europa. În această seară de la ora 19.00, gorjenii intră în rândul echipelor care au păşit şi au stat la masa fotbalului adevărat. Jucăm în cupele europene, suntem a 30-a echipă din ţara noastră care va juca în Europa. După mulţi ani, Oltenia trimite din nou o echipă în competiţiile UEFA, iar Pandurii are datoria să nu se facă de râs. O vorbă în sport spune că doar aceia care joacă în cupele europene contează. Planul gorjenilor vizează o participare în grupele Europa League, însă până acolo trebuie eliminate vreo trei echipe. Prima care a ieşit în calea oltenilor este Levadia Tallinn din Estonia. O echipă care poate şi trebuie să fie învinsă. „Pornim cu prima şansă la calificare, trebuie să ne calificăm”, a punctat Pârvulescu.

    Vor două victorii

    Gorjenii se gândesc cu o uşoară teamă de debutul în Europa. Nu se tem de adversarul din Estonia, ci doar de propriile forţe. „Există emoţie, există trac. Trebuie să trecem peste totul şi peste toate şi să reuşim să ne calificăm. Acesta este cuvântul de ordine: calificarea”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. În această seară, de la ora 19.00, Pandurii va debuta în Europa la Tallinn. Jocul nu va putea fi urmărit la tv, însă pe Radio Oltenia vor putea fi auzite relatări de la acest joc. Ei bine, Pandurii au plecat ieri dimineaţă la Tallinn, astăzi vor juca şi tot astăzi se vor întoarce în ţară. „Vrem să facem o figură frumoasă. Vrem să obţinem un rezultat bun, vrem să marcăm pentru a ne apropia de calificare. Ar fi fantastic să obţinem două victorii, putem, ne este la îndemână”, a mai punctat Pârvulescu.

    Absenţe importante

    Pentru acest meci din Estonia, gorjenii nu vor putea miza pe trei jucători. Cornel Predescu şi Iulian Mamele sunt accidentaţi, iar Claudiu Voiculeţ vrea să se transfere la altă echipă. În locul acestora vor intra alţi jucători, probabil Erico da Silva în centrul apărării, iar Eric îi va lua locul lui Voiculeţ. „Este important ca cei care intră în teren să dea 100%”, a mai spus Pârvulescu.

    50 de ani de aşteptare

    „Este un meci de calificare. Trebuie să marcăm în acest prim meci pentru a lua o opţiune în privinţa calificării”, Eugen Pârvulescu

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: