spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, la muncă în străinătate

    Pandurii, la muncă în străinătate

    Din acest final de săptămână, Pandurii îşi mută tabăra. Gorjenii vor schimba aerul de Sibiu cu cel de Viena, practic putem spune că se mută în străinătate. 12 zile cât va dura cantonamentul, gorjenii se vor pregăti printre străini pentru duelurile cu echipele străine ale Europei. Munca fizică e pe final. Echipa lui Pustai se va transforma în aceste zile din atleţi în fotbalişti. Gorjenii vor da Sibiul pe Austria. „O să schimbăm aerul, vom merge într-un cantonament în Austria în care tehnicianul nostru Cristian Pustai va lucra la partea tehnico-tactică. Este mult de lucru, băieţii sunt decişi să facă treabă bună în acest cantonament. O să avem cinci meciuri amicale, antrenamentele vor fi bazate pe pregătirea tehnico tactică şi ne dorim să nu avem probleme medicale. Asta contează cel mai mult, să fim feriţi de probleme medicale”, a comentat Pârvulescu. Totuşi, deocamdată joi la prânz nu se ştia când se va pleca în Austria. „Este posibil să plecăm cu avionul dar nu am găsit locuri suficiente de la Sibiu. Este posibil să plecăm din Bucureşti, sau să mai stăm o zi la Sibiu să găsim o cursă pentru Austria. Avem 28 de jucători în lot”, a mai comentat Pârvulescu.

    Mai vin jucători

    Preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu susţine că în acest cantonament din Austria mai sunt aşteptaţi la probe unii jucători. „Mai aşteptăm jucători în Austria. Nu vă pot da nume. Mai vine un atacant, un play-maker şi un fundaş central. Este vorba de un brazilian, e posibil şi un japonez”, a comentat Pârvulescu.

    Nistor nu mai pleacă

    Dat ca sigur la CFR, Dan Nistor nu va mai pleca de la Pandurii. De asta e convins Pârvulescu. „Cu Nistor am discutat, cu CFR am discutat, dar nu avem nimic concret. Cred că a picat acest transfer”, a spus preşedintele executiv al pandurilor. În ceea ce priveşte alte plecări, Pârvulescu este circumspect. „Nimic nu e concret. Nu avem oferte. Matulevicius a fost urmărit de Duisburg, au fost interesaţi. L-au vrut sub formă de împrumut, dar nu s-a concretizat nimic. În ultimele meciuri a jucat mai modest şi s-au cam retras. În iarnă Matulevicius va avea oferte. Îl văd că îşi doreşte, se pregăteşte bine, trage tare şi vrea să ajungă într-un campionat tare. E un imbold pentru restul jucătorilor”, a spus Pârvulescu.

    Amicale tari

    În cantonamentul din Austria, Pandurii va susţine cel puţin cinci meciuri amicale. Pe 1 iulie, oltenii trebuiau să joace cu polonezi de la Piast Gliwicce, însă amicalul a picat. „Nu e nimic, o să căutăm un alt adversar”, a spus Pârvulescu. Apoi, pe 3 iulie, Pandurii va juca contra echipei de amatori Austria II Viena, pentru ca pe 5 iulie să se joace un alt amical sau chiar două. „Pe 5 iulie vrem să jucăm 2 meciuri. Dimineaţa un joc, seara altul. O să avem 2 meciuri, vrem să dăm 90 de minute la toată lumea. Jucătorii favoriţi la titularizare vor juca după-amiaza”, a mai punctat Pârvulescu. După aceea, pe 7 iulie, Pandurii are programat un meci amical contra celor de la Kuban Krasnodar, echipa lui Dorinel Munteanu din Rusia, participantă în Europa League. Apoi, pe 10 iulie, Pandurii va juca contra celor de la ETO Gyor, meciul urmând să se joace în Ungaria. Această echipă este campioana Ungariei, deci participantă în Champions League.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: