spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertOle, ole, Pandurii-i pe locu’ doi!

    Ole, ole, Pandurii-i pe locu’ doi!

    Acest sezon de Liga 1 pare a fi unul special. Sunt multe semnale că totul se va decide pe final de stagiune, iar atunci vom avea o echipă campioană surpriză. Şi de ce nu ar fi chiar Pandurii!? Sunt şi argumente care o dau pe Pandurii drept una din candidatele la titlu, victoria de pe terenul CFR-ului fiind un argument cât se poate de plauzibil. „CFR e o echipă cu forță ofensivă, a fost un meci disputat, deschis. Am avut multe ocazii, am avut și multe momente de joc. Lumea cred că a rămas influenţată de ultimele minute, când CFR a presat mult. A riscat tot pe final. Mă bucur că am câștigat și că am legat 3 victorii”, a comentat chiar Edi Iordănescu după meci.

    sport-02-3

    Ce meci !

    Pandurii a avut 2-0 la Cluj. Săpunaru a marcat un gol de pus pe generic tv, şut de la 30 de metri exact sub bară, o reuşită care poate candida la titlul de golul etapei. În plus, trârgujienii au mai avut alte trei ocazii cât roata carului de mari, Hora şi Momcilovic irosind situaţii bune de gol. Nu trebuie neglijată nici ocazia lui Răduţ, jucător care a trimis balonul în bara porţii clujene. În schimb, gazdele se pot lăuda cu vreo două ocazii importante, ambele irosite de Beleck.
    După pauză, oltenii nu s-au mai aruncat în ofensivă, au fost mai prudenţi şi din nou cartea a fost una câştigătoare. Pe un contraatac Hora a marcat din nou, golul 12 în acest sezon. Iar o vorbă din sport spune că 2-0 e scor periculos, aşa că oltenii au testat vorba. Au primit gol în minutul 75 şi pe final au fost aproape de a mai primi un gol, însă Mingote şi bara s-au opus şuturilor lui Larie şi Cristian. Şi astfel, gorjenii au mai reuşit o victorie, una care duce echipa olteană la 39 de puncte acumulate în 20 de etape.

    Fericiţi la final

    La finalul meciului Edi Iordănescu era mulţumit. „Am câștigat și e meritul băieților. Am alternat momentele foarte bune, cu multe ocazii, cu cele in care am stat mai retrași. Puteam sa ne desprindem din prima repriza si sa ne facem meciul mai ușor. În repriza a doua am mutat centrul de greutate mai jos şi nu am mai pus presiune, dar şi acesta e un lucru pozitiv, pentru că toată lumea spunea că Pandurii e o echipă care atacă foarte mult. Acum am arătat ca putem juca şi în defensivă”, a mai comentat Edi Iordănescu. Şi jucătorii pandurilor erau mulţumiţi. „Sunt fericit când marchează echipa și câștigăm, nu contează dacă înscriu eu. Nu mă gândesc la titlul de golgeter, eu vreau să îmi apăr echipa cât mai bine. Am terminat acest meci in corzi, dar am avut o primă repriza foarte bună. În a doua am intrat mai mult să păstrăm rezultatul şi asta ne-a costat. Am crezut că s-a terminat la 2-0, dar ei au revenit şi ne-au cam băgat în corzi. Important e că am luat cele trei puncte şi ne-am mai apropiat puţin de play-off”, a mai adăugat şi Cristi Săpunaru.

    „Conduceam jocul până la acel prim gol şi asta ne-a dat peste cap. Am revenit totuşi în joc, iar a doua repriză am dominat-o în totalitate. Dar nu am reuşit să înscriem şi a venit şi al doilea gol, la singura fază în care au ajuns şi ei la poarta. Trebuie să ieşim cumva din pasa asta neagră prin care trecem. La meciul cu Steaua am avut un vârf de formă şi de atunci am luat-o numai la vale. Nu jucăm rău, dar nu reuşim să înscriem. Şi toate veştile astea cu depunctarea nu fac bine echipei”, Francisc Dican, antrenor CFR Cluj

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: