spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii cu lotul descompletat!

    Pandurii cu lotul descompletat!

    După Anton se pregătește și Mihai Roman de plecare

    Edi Iordănescu este pe cale să primească două lovituri sub centură în doar câteva zile. „Anton este ca și plecat, la o semnătură distanță”, spune Iordănescu despre cel care era căpitanul pandurilor. Însă, asta nu e tot. „Putem pierde și golgheterul echipei, asta este realitatea. Mihai Roman are o ofertă”, a anunțat Iordănescu. Astfel, două pierderi uriașe care lasă un gol greu de acoperit în cadrul echipei într-un timp scurt.

    sport-02-19

    Anton e rezolvat

    Iordănescu susține că în acest moment, echipa sa este în situația de a-și pierde liderul. „Anton este ca și plecat, la o semnătură distanță, de asta nu a fost luat în lot, riscam să se accidenteze și să cadă transferul. Îmi cade foarte greu, dar trebuie să accept realitatea și să realizăm că suntem un club care trebuie să și producem. Pierd un jucător foarte important în economia jocului nostru, un lider al echipei în teren și în afară, ne pierdem căpitanul. E vorba de o sumă de bani care dacă satisface clubul trebuie să accept această pierdere”, spune Iordănescu.

    Pleacă Roman?

    Dar marea lovitură ar fi alta, plecarea lui Mihai Roman. „Pentru Mihai Roman în ultima săptămână, clubul a avut câteva discuții cu un alt club din străinătate care este interesat de serviciile lui. Informația a ajuns și la urechile lui pentru că trebuia implicat, trebuia să-și negocieze condițiile și asta l-a afectat foarte tare. Am fost tentat să nu încep cu el titular meciul cu CFR, dar nu știam cum va interpreta clubul respectiv. Nu trebuie condamnat că a ratat acum pentru că în alte dăți ne-a scos. Am ales să încep cu el, am sperat că reușește să se reechilibreze, e tânăr, auzind de acest interes și-a pierdut concentrarea”, spune Iordănescu. În acest meci cu CFR, Roman a avut o evoluție modestă, dar justificată. „La pauză am decis să-l schimb pentru că așa am considerat că este în folosul echipei și că eram sceptic că va depăși momentul. Nu a fost vorba de pedeapsă, nu pedepsesc jucătorii. Eu încerc să-i fac să înțeleagă unde greșim, să corectăm, dacă mă nemulțumesc în mod constant unii jucători e posibil ca ei să stea pe bancă sau să nu prindă lotul. Nu dau pedepse. Suntem un grup, vreau un climat propice performanței”, a mai spus Iordănescu.

    Acesta cere transferuri imediate. „Trebuie să punem altceva în loc. Să găsim repede jucători care să se adapteze imediat și să ajute echipa. Este un moment greu pentru mine și echipă. În decembrie 2014 am spus că voi face echipa să joace și își va îndeplini obiectivul. Ne vom îndeplini obiectivul și echipa va crește de la joc la joc. Dacă Mihai Roman nu pleacă, compartimentul ofensiv este acoperit. Dacă Mihai Roman pleacă atunci trebuie să aducem ceva, de ce nu, l-aș dori și pe Tade. Nu ascund că am discutat de Ionuț Neagu, insistăm pentru el, e un jucător pe care îl știm, vedem dacă putem materializa acest transfer. Avem nevoie urgentă de jucători pentru a fi acoperiți din punct de vedere cantitativ, îmi doresc și calitate pentru a ajunge în play-off”, a mai punctat Iordănescu la conferința de presă de după meciul de la Severin.

    Replica lui Iordănescu

    Tot în cadrul conferinței de presă, Iordănescu a ținut să lămurească anumite informații apărute în presă. „A apărut în presă că ar fi un conflict între Edi Iordănescu, Paul Anton și Nistor. În primul rând, Anton, Nistor și Hora nu au făcut pregătirea de vară cu noi, sunt jucători care nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizic și nu pot duce un ritm de joc din 3 în 3 zile. A fost motivul pentru care ei nu au jucat la Chiajna. Este adevărat că am și anumite nemulțumiri, ce am avut să le reproșez le-am reproșat. Anton este un jucător care a dat mult echilibru atât în vetiar cât și în teren echipei. În ceea ce-l privește pe Nistor eu mi l-am dorit foarte mult, nu are logică să caut motive să intru în vreun conflict cu el”, a încheiat Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: