spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, măcinați de datorii!

    Pandurii, măcinați de datorii!

    Clubul gorjean are datorii de „câteva sute de mii de euro”

    În cadrul ultimei conferințe de presă, președintele pandurilor Narcis Răducan a vorbit despre greaua moștenire pe care a găsit-o la Târgu-Jiu. Este vorba de câteva datorii importante care, deși nu afectează momentan bunul mers al echipei, trebuie achitate. Oficialul pandurilor a evitat să pronunțe cifre exacte sau cui îi este clubul dator, însă spune că aceste găuri au fost moștenite. „Sunt din trecut”, a fost comentariul lui Narcis Răducan. Cu toate astea, președintele pandurilor nici nu se gândește ca echipa să intre în insolvență și astfel să-i fenteze cumva pe cei care au de luat bani de la Pandurii.

    sport-02-16

    Cu salariile aproape la zi

    Într-un sport în care la majoritatea echipelor se vorbește de datorii cu lunile la jucători și antrenori, la Pandurii situația pare sub control. Cel puțin asta susține președintele Narcis Răducan. Ieri, acesta a vorbit într-o conferință de presă despre datorii financiare pe care clubul le-ar avea, însă spune că jucătorii și cei din echipă nu sunt afectați de aceste datorii care din spusele oficialului ar fi mai vechi. „Noi stăm bine în comparație cu alte echipe. Am plătit un salariu, mai avem ceva datorii la jucători, puțin. Suntem foarte aproape de ceea ce înseamnă stabilitate. Avem datorii din trecut”, spune Răducan. Ei bine, oficialul a evitat să pronunțe cifre. „Nu a fost un secret când am estimat un buget de 4,5 milioane de euro, dar în realitate bugetul este mai mic de 4 milioane. Datoria noastră este să ne adaptăm, nu să ne plângem. Am echilibrat destul de bine plățile, salariile, așa că putem respira. Deocamdată mai avem datorii din urmă și nu este simplu să împăcăm pe toată lumea. Nu sunt datorii mari, sunt datorii de câteva sute de mii de euro plus câteva litigii pe rol. Nu este un secret, e normal”, spune Narcis Răducan.

    Dreg busuiocul în cupe

    Totuși, președintele pandurilor susține că situația s-ar putea remedia dacă echipa va avea rezultate. „Dacă vom ajunge în play-off în Europa League lucrurile se îndreaptă total. Bine, nici acum echipa nu suferă, în proporție de 95% suntem la zi cu plata către jucători. Chiar dacă am anunțat un buget bun pentru prima ligă, în realitate sunt ceva datorii din trecut ce trebuie plătite. Suntem în comunicare bună cu toată lumea și o vom scoate la capăt. Așa că dacă ne calificăm în play-off eu spun vom sta mai bine”, a spus Răducan. Deși s-a insistat să dea cifre și cui îi este dator clubul de fotbal, oficialul a fentat răspunsul. „Fotbalul românesc nu este obișnuit să dea sume mediei sau suporterilor”, a mai spus Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: