10.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăSportPandurii, mai aproape de prăpastie! Jucătorii, în grevă

Pandurii, mai aproape de prăpastie! Jucătorii, în grevă

Echipa gorjeană de fotbal este cu un picior în groapă. Fotbaliştii au refuzat ieri să mai iasă la antrenamente după ce acţionarii le-au promis încă de săptămâna trecută că le vor da un salariu restant, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

panduri

Pandurilor le-a ajuns cuţitul la os, aceştia refuzând, ieri, să se mai antreneze. Jucătorii au luat această decizie deoarece s-au săturat de promisiuni. Acţionarii s-au angajat să le vireze un salariu restant, însă, se pare că nici până la ora actuală banii nu au ajuns în conturile acestora. În astfel de condiţii, meciul de la Craiova este în pericol. „Mă doare şi atitudinea luată de jucători, deşi trebuie luată o astfel de atitudine. Eu, personal, am vorbit şi cu domnul profesor şi i-am spus că vreau să merg la meciul cu Craiova şi cu echipa a doua pentru că pentru mine important este să joc. Pentru mine este un meci pe care trebuie să îl joc şi din iarnă o să văd cum va fi situaţia clubului şi ce am de făcut. A fost iniţiată promisiunea pentru vineri, înaintea meciului, ne-au spus că este o problemă cu transferul între bănci, că durează o zi-două până se va face şi că cel mai târziu marţi vom avea banii. Nici marţi nu i-am avut şi astăzi nu mai avem nici un termen dat pentru primirea banilor. Aşteptăm cu toţii să vedem ce se întâmplă”, a declarat Andrei Piţian, pentru un post local de radio.

Tehnicianul de la Pandurii, Petre Grigoraş, s-a arătat şi el dezamăgit de situaţia de la echipă, dar speră că până la urmă se va găsi o soluţie.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -