spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, marele adversar al pandurilor

    Pandurii, marele adversar al pandurilor

    Gorjenii s-au împotmolit la Piatra Neamţ şi au dat cu piciorul unei oportunităţi imense de a rămâne în plutonul fruntaş al Ligii 1. Contra Ceahlăului, gorjenii au jucat slab, iar Pustai a taxat rapid lipsa de reacţie. „Am jucat slab. Era normal să vină şi acest recul. La înfrângere se caută scuze, am jucat slab. Dar trebuie ţinut cont că am jucat dublu faţă de Ceahlăul, nu doar că am jucat dar am mai şi făcut atâtea drumuri. Nu caut să fie asta o scuză. Am întâlnit o echipă Ceahlăul care acasă e arţăgoasă”, a mai punctat Cristi Pustai. Tehnicianul pandurilor ştie una şi bună. Acum caută să le readucă starea de spirit bună elevilor săi. „Trebuie să fim moderaţi şi ponderaţi. Trebuie să fim acea echipă harnică ce îşi vinde scump pielea indiferent de starea de oboseală. Dacă nu suntem concentraţi şi ne gândim doar la Europa pierdem puncte importante în campionat”, este de părere Cristi Pustai. Gorjenii puteau obţine ceva din meciul de la Piatra Neamţ dacă Viorel Nicoară ar fi marcat din penalti în prima parte. Tocmai de aceea, autopiedicile celor de la Pandurii sunt principalele obstacole pe care gorjenii trebuie să le depăşească.

    Matulevicius la naţională

    Din lotul pandurilor în această săptămână va lipsi atacantul lituanian Deividas Matulevicius. Acesta a fost convocat la naţionala Lituaniei şi va reveni la Târgu-Jiu joi seara. Astfel, câteva zile, Cristi Pustai nu va putea miza pe atacantul cu care va aborda şi meciul contra Astrei Giurgiu. „Asta este, Matulevicius a fost convocat şi a şi plecat deja. Sperăm să revină sănătos pentru că şi aşa avem multe probleme de efectiv”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Niciun pandur sub tricolor

    Pentru prima dată oficialii de la Pandurii se bucură de faptul că selecţionerul Victor Piţurcă nu a convocat nici un jucător la naţională pentru meciul cu Slovacia. Dacă în trecut gorjenii săreau în sus de bucurie că au jucători chemaţi la naţională, acum lucrurile s-au schimbat. Înainte ca lista cu jucători să fie făcută public, Pustai a spus că ar vrea ca nici un elev de-al său să nu fie chemat la naţională. „Este problema selecţionerului. Aş prefera ca toţi jucătorii să se odihnească”, a mai punctat Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: