spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, meci în Cupă la Pâncota!

    Pandurii, meci în Cupă la Pâncota!

    Gorjenii vor da peste o echipă de Liga a 2-a pe care vor să o elimine

    Cupa României este cunoscută drept o competiţie a surprizelor. Ei bine, această întrecere este singura din ţara noastră unde echipe din ligile inferioare dau piept cu granzii din Liga 1, şi din când în când mai apar şi surprizele. Aşa se face că în 16-imile Cupei României, gorjenii se vor deplasa la Pâncota pentru meciul cu Şoimii, o echipă de Liga a 2-a la care joacă şi fostul pandur Adi Rusu. Săptămâna viitoare, între etapele de Liga 1 cu Astra şi Oţelul, gorjenii trebuie să tragă o fugă şi la Pâncota pentru a juca şi califica mai departe în Cupă. Şi cel mai probabil vor juca rezervele…

    Adversar nedorit

    Grigoraş a anunţat înaintea tragerii la sorţi că ar vrea să joace în 16-imi contra unei echipe din apropierea Gorjului. Însă, tragerea la sorţi făcută ieri la Casa Fotbalului a dat peste cap dorinţele pandurilor. ei bine, gorjenii se vor deplasa la mijlocul săptămânii viitoare tocmai la Pâncota pentru un joc de totul sau nimic contra celor de la Şoimii. La prima vedere, târgujienii pleacă clar cu prima şansă, dar nu trebuie neglijat faptul că la acest joc în teren se vor găsi mai mulţi jucători care în campionat freacă banca de rezerve, aşa că orice este posibil. Grigoraş a şi reacţionat imediat după tragerea la sorţi pe care a comentat-o pe site-ul oficial al pandurilor. „Mai rău de atât nu se putea, nu din punct de vedere al adversarului ci din punct de vedere al distanţei. Traversăm toată ţara şi avem şi meciuri la câteva zile distanţă, jucăm duminică la Giurgiu şi apoi vineri cu Oţelul. Acest meci cu Pâncota e programat între jocurile din campionat cu Astra şi Oţelul. Pentru noi primordial e campionatul dar vrem să ne calificăm mai departe şi în cupă. Nu avem aeroporturi să ne deplasăm cu avionul, va fi dificil cu transportul, după meciul cu Astra vom reveni imediat la Târgu-Jiu şi a doua zi vom pleca spre Arad. Despre adversar ştiu că evoluează în Liga a doua şi că acolo joacă fostul nostru jucător Adi Rusu”, a comentat Grigoraş pe siteul oficial.

    Un singur gând: calificarea

    Chiar dacă vor trimite pe teren o echipă formată din rezerve, gorjenii se gândesc doar la calificarea mai departe în competiţie. „Campionatul este cel mai important, dar tratăm serios şi Cupa. Vrem să ajungem cât mai departe”, a mai spus Grig referindu-se la obiectivul din Cupă. Trebuie spus că cei de la Pandurii sunt calificaţi şi în optimile Cupei Ligii, acolo unde obiectivul este acelaşi, calificarea cât mai departe în întrecere.

    Programul 16-imilor Cupei României:
    CS Mioveni – Astra Giurgiu, Viitorul Axintele – CFR Cluj, ACS Berceni – Steaua, CS Unirea Jucu – Petrolul, AFC Fortuna Poiana Câmpina – Dinamo, Şoimii Pâncota – Pandurii, Săgeata Năvodari – Viitorul, FC Caransebeş – CS Craiova, FC Bihor Oradea – U Cluj, CS Brăila – Oţelul Galaţi, Sportul Bacău – Ceahlăul Piatra-Neamţ, FC Chindia Târgovişte – FC Braşov, ACS Rapid CFR Suceava – Gaz Metan Mediaş, CSM Râmnicu Vâlcea – CSMS Iaşi, Rapid Bucureşti – AFC Botoşani, ASA Târgu-Mureş – Concordia Chiajna.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: