spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, misiune grea în Cupa României

    Pandurii, misiune grea în Cupa României

    În optimi, gorjenii dau peste Oţelul, echipă pe care au învins-o cu 4-0, dar în Cupă se va juca la Galaţi

    Echipa lui Petre Grigoraş, Pandurii are un meci greu în Cupa României la Galaţi. Gorjenii nu au avut noroc ca la tragerea la sorţi să joace contra vreunei echipe din Liga a 2-a, aşa că elevii lui Grigoraş vor evolua contra unei echipe de prim eşalon, Oţelul care cu siguranţă după ce a fost efectiv umilită la Târgu-Jiu are sete de revanşă. Meciul se va juca la finalul acestei luni, gorjenii legând în acea perioadă două deplasări, jocul de la Galaţi fiind programat după meciul pandurilor cu Dinamo de pe Ştefan cel Mare.

    Dau de Oţelul…

    Pandurii putea să joace şi cu o echipă mai slab cotată, dar la fel de bine putea să dea şi peste o echipă mai tare decât cea pe care o va întâlni, Oţelul. Chiar dacă întrecerea Cupei României este o competiţie separată de cea din Liga 1, multe calcule se pot răsturna. Cum gorjenii au fost trecuţi în urna capilor de serie, potrivit regulamentului sunt puşi să joace în deplasare în aceste prime tururi, astfel că după meciul de la Şoimii Pâncota pentru elevii lui Grig urmează o nouă deplasare, la Galaţi. Cei de la Oţelul chiar dac au cuţitul la os în campionat fiind în pericol de retrogradare, cu siguranţă că se gândesc serios şi la Cupa României. Nu de alta, dar este o întrecere ce poate duce în cupele europene, o oportunitate mare. Pandurii merge la Galaţi cu gândul la victorie şi calificare, însă vor da şi de o rezistenţă a echipei din Galaţi destul de consistentă care după ce a pierdut etapa trecută la Târgu-Jiu cu 0-4 cu siguranţă are gânduri de revanşă.

    Trag la Cupă

    Gorjenii nu au un obiectiv fixat în Cupa României, dar vor să se califice cât mai departe în competiţie. Aflând de numele adversarului pe care îl vor întâlni în optimi, gorjenii şi-au anunţat intenţia de a se califica mai departe şi de a ajunge în sferturi. „Din punctul nostru de vedere suntem favoriţi, am demonstrat că suntem mai buni ca ei. Jucăm duminică seara la Dinamo, cred că va fi miercuri sau joi meciul de la Galaţi. O să fie cu totul alt meci faţă de cel din campionat. Sper să avem tot lotul valid”, spune Marian Dinu. Acesta este completat de Răzvan Stanca. „O să fie o oarecare oboseală, jucăm la Dinamo şi după acea avem la Galaţi. mai sunt şi alte echipe în situaţia noastră, din păcate nu avem atâtea aeroporturi…Anul trecut am jucat în Europa League, Cupa României şi campionat, sunt obişnuit. Dacă ai mai mult timp liber îţi ieşi din formă. Ţinând cont de ultimele rezultate ale lor şi ale noastre, noi părem a fi favoriţi, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche acum că am câştigat 4-0 cu Oţelul Galaţi. Important e să ne facem jocul, să nu primim gol şi vom vedea ce iese”, a comentat şi Stanca.

    Programul optimilor de finală:

    CS Mioveni – Dinamo Bucureşti
    Rapid CFR Suceava – Petrolul Ploieşti
    Rapid Bucureşti – CFR Cluj
    CSMS Iaşi – Steaua Bucureşti
    Oţelul Galaţi – Pandurii Tg. Jiu
    ASA Tg. Mureş – Ceahlăul Piatra Neamţ
    FC Viitorul – CS U Craiova
    FC Braşov – Universitatea Cluj

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: