spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii mizează pe omogenitate

    Pandurii mizează pe omogenitate

    Grig mai vrea 2-3 jucători, în rest mizează pe acelaşi lot

    Pintilii la arabi! Anton la Steaua?

    În cel mai scurt timp, fostul pandur, Mihai Pintilii va semna cu Al Hilal, echipă unde antrenor este Laurenţiu Reghecampf. E un motiv de bucurie pentru gorjeni care urmează să încaseze 20% din valoarea totală a vânzării. „Aşteptăm vânzarea lui Pintilii, care cred că se va realiza. Am fost destul de inspirat păstrând 20%. Dacă Steaua îl va da cu 1,5 milioane de euro, atunci vom încasa şi noi 300.000 de euro plus TVA. E bine, sunt bani frumoşi”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    Anton pe lista Stelei?

    Pe lângă faptul că oltenii au avantaj de pe urma acestui transfer datorită acelor procente de 20%, plecarea lui Pintilii din Ghencea poate deschide uşa unui nou transfer la Pandurii. Deocamdată e doar o simplă speculaţie, nimic concret, dar care poate prinde contur. Cert este că un pandur este pe lista steliştilor, care având atât patronul cât şi managerul în puşcărie se mişcă mai greu pe piaţa transferurilor. Însă, când cei doi erau liberi, au vorbit în dese rânduri de posibilitatea aducerii în Ghencea a lui Paul Anton. Rămâne de văzut cât de real sau nu este acest transfer, însă cert este că oltenii îi aşteaptă cu braţele deschise pe stelişti la negocieri. Iar dacă Anton va pleca, Pandurii nu va rămâne descoperită la mijloc. În locul lui Anton poate juca Elton, un închizător ce pare să fie pe placul lui Grig.

    Nistor dorit la Târgu-Jiu

    Steaua caută înlocuitor pentru a suplini plecarea lui Pintilii, aşa că lista cu posibilii jucători care ar putea ajunge la Steaua e lungă. Pe lângă jucători străini, steliştii îl au în vedere şi pe Dan Nistor. Mijlocaşul aparţine de clubul francez Evian, a jucat returul trecut la Târgu-Jiu sub formă de împrumut, iar dacă francezii nu vor miza pe jucător acesta va fi din nou împrumutat. O variantă ar fi Pandurii, echipa olteană anunţându-şi intenţia de a-l lua pe mijlocaş din nou sub formă de împrumut pentru un sezon. „Chiar eu am discutat cu impresarul, cu Lucian Marinescu, situaţia lui Nistor şi aşteaptă şi ei un semn de la club. Abia au terminat şi ei campionatul şi trebuie să vadă ce se va întâmpla cu el. Eu vreau foarte mult ca Nistor să mai rămână un an, şi el îşi doreşte la fel şi vreau să facem tot posibilul ca el să rămână încă un an de zile la Pandurii”, a comentat Petre Grigoraş.

    Caută atacanţi

    Oficialii pandurilor spun că nu se grăbesc să facă transferuri pentru că intenţionează să păstreze nucleul vechi de jucători. „Nu cred că este o grabă foarte, foarte mare pentru că avem un nucleu, dacă aceste lucruri se rezolvă, de 17-18 jucători şi mai putem să facem 2-3 implanturi pe parcurs”, a mai declarat Petre Grigoraş. Gorjenii nu şi-au făcut o listă prea lungă de achiziţii, însă Grigoraş vrea întăriri în compartimentele din faţă. „La atacanţi nu sunt foarte mulţumit, alături de mijloc este compartimentul care mă roade cel mai mult pe mine. Pe lângă Matulevicius, eu mi-l doresc foarte mult pe Alex dos Santos, el poate fi jucătorul care ne poate ajuta. De când am venit eu, l-am folosit permanent şi cred că a dat un randament foarte bun. Poate să fie o soluţie lângă Matulevicius şi Nicoară, vedem şi dacă Fayez mai creşte şi el puţin, mai sunt Buleică şi Ciucur… Atacanţii sunt cei mai căutaţi şi cei mai scumpi. Vom vedea ce putem face”, a mai spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: