spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, mulţumiţi cu locul 4

    Pandurii, mulţumiţi cu locul 4

    Vicecampioana României, Pandurii a pierdut ultimul meci din 2013 pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti. A fost un meci care nu trebuia să se joace, însă arbitrii au considerat că trebuie să se joace. Asta deşi foarte multă lumea nu a văzut unicul gol, dar şi multe momente de joc din cauza ceţei. „Am pierdut, am văzut şi eu golul după meci, pentru că în timpul jocului am văzut doar bucuria oaspeţilor. Au fost mai atenţi şi au fructificat ocazia pe care au avut-o. De fapt, nici n-a fost o ocazie foarte mare, a fost o execuţie cu puţin noroc. Hamza este un jucător de careu, care speculează orice oportunitate”, a comentat Pustai. Tehnicianul pandurilor s-a plâns şi de faptul că nu au fost cele mai bune condiţii meteorologice. „Aşa cum am văzut eu au văzut mulţi spectatori, în ceaţă. E păcat că s-au jucat aceste etape din retur”, a spus antrenorul pandurilor.

    Cu şase în minus şi două în plus

    Dacă ar fi terminat la egalitate, Pandurii se menţinea în cursa pentru podium. Dar în loc de trei puncte, oltenii au un handicap de şase puncte în faţa Petrolului. Clasamentul pare frânt între locurile de pe podium şi restul. Pandurii va ierna pe locul 4, însă şi această poziţie este ameninţată în retur. Dinamo vine tare din spate, „câinii roşii” fiind la doar două puncte de olteni. „Suntem pe locul 4, încă în grafic, dar avantajul faţă de Dinamo e doar de două puncte, dar e bine că nu sunt alte echipe peste 30 de puncte. Este onorant că am reuşit să ne clasăm în primele cinci după acest an solicitant”, a mai punctat Pustai. Returul se anunţă unul de foc, iar Pandurii trebuie să tragă tare pentru a putea rămâne în top. Cel mai probabil, locul 4 va duce în Europa cu condiţia ca dDinamo să termine sub locul 4 în campionat şi să nu câştige Cupa.

    Jucătorii mulţumiţi

    Gorjenii au terminat anul pe poyiţia a patra, iar jucătorii sunt mulţumiţi. „Locul 4, asta e viaţa, sperăm până la sfârşit să strângem punctele necesare pentru un loc de cupă europeană”, a declarat Viorel Nicoară. Un alt pandur care a prins multe jocuri în sezonul de toamnă, Alin Buleică pare şi el mulţumit. „Locul patru e destul de mulţumitor pentru că am avut foarte multe meciuri, am jucat cele mai multe meciuri până acum din România şi a fost foarte mare oboseala pentru noi”, a menţionat şi Alin Buleică. Cel mai tranşant mesaj a venit de la Eric. „Nu vom avea scuze anul care vine, ne vom pregăti mai bine şi va fi o surpriză Pandurii în Liga 1”, promite Eric de Oliveira.

    Condescu mizează pe retur

    Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Marin Condescu îşi pune toate speranţele în partea a doua a sezonului. Oficialul gorjenilor spune că echipa sa va obţine atâtea puncte de câte are nevoie pentru a se califica în Europa şi la anul. „Vom face ca acum patru ani, când am luat 21 de puncte consecutiv”, spune Condescu.

    „A fost un an foarte bun. Locul 4 este un loc care arată faptul că echipa noastră este o echipă importantă în Liga 1. Dacă nu am fi pierdut cu petrolul era mult mai bine”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: