spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, mulţumiţi şi cu jumătăţi de măsură !

    Pandurii, mulţumiţi şi cu jumătăţi de măsură !

    Partea bună a lucrurilor: gorjenii nu sunt învinşi în acest sezon, dar jocul suferă

    Petre Grigoraş a atras atenţia că echipa din Voluntari de anul acesta este mai bună decât cea din sezonul trecut. Atunci, gorjenii au luat şase puncte acestui adversar. Acum, după un prim duel gorjenii au luat un singur punct, la fel ca şi adversarii lor. Acest punct adjudecat şi de Pandurii dar şi de Voluntari nu prea ajută echipa gorjeană, dar nici nu încurcă iţele, însă evoluţia în sine a echipei arată faptul că echipa olteană nu este încă cu motoarele turate. În aceste condiţii, poate şi acest egal este bun, chiar dacă la finalul sezonului regulat o să se înjumătăţească punctele, aşa că punctul câştigat este de fapt jumătate de punct adjudecat pentru play-off sau play-out. O jumătate de măsură cu care însă majoritatea pandurilor au fost de acord.

    sport-01-23

    „Nu a fost spectaculos”

    Ovidiu Herea nu s-a mai lipit la gol, însă rămâne în continuare om de bază în trupa lui Grig. Aşa că este în măsură să vorbească după fiecare meci. „Un rezultat bun pentru noi, nu am pierdut, ceea ce e bine. Sunt supărat că nu am reuşit să marchez”, a declarat Ovidiu Herea, la finalul jocului de la Voluntari. Şi Lucian Sânmărtean, un fotbalist de geniu a vorbit după meciul de la Voluntari. „A fost un meci echilibrat. Ambele echipe au încercat să arate fotbal. Nu a fost un meci spectaculos. Cred că e un punct câştigat de noi. Am făcut un meci bun. Arbitrajul a fost foarte bun. Fizic nu sunt încă pregătit, am venit destul de târziu la echipă, cred că după această pauză mă voi pune la punct fizic”, a declarat şi Lucian Sânmărtean.

    Nu-s omogeni

    Şi antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş s-a arătat mulţumit în principiu de evoluţia echipei sale, însă a punctat faptul că deocamdată echipa suferă la nivel de omogenitate. „Toată lumea se aştepta la mai mult, dar ăsta e nivelul nostru acum, nu am ce să reproşez băieţilor. Nici Voluntari nu mai este ce a fost anul trecut, când abia s-a salvat de la retrogradare. Una peste alta sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă jocul a fost cam încâlcit. Se vede clar că nu avem omogenitate. De exemplu, în primul 11 nu a fost niciun jucător care să fi fost titular sezonul trecut”, a mai punctat Petre Grigoraş, antrenorul echipei gorjene.

    Vine Steaua! Nu-i de speriat !

    Etapa viitoare, Pandurii va întâlni, pe teren propriu la Severin, Steaua. Partida se va disputa sâmbătă, 27 august, începând cu ora 21:00 şi se anunţă a fi extrem de importantă pentru ambele echipe. „Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi. Jucăm acasă, vrem să câștigăm. Avem o săptămână să ne pregătim”, a declarat Ovidiu Herea cu câteva zile înaintea duelului cu bucureştenii. Lucian Sânmărtean a vorbit şi el despre meciul cu Steaua, echipă pentru care a şi jucat. „Nu am de demonstrat nimic la meciul cu Steaua. Nu e un meci special pentru mine. Este un meci pe care-l voi trata ca oricare altul”, a spus și Lucian Sânmărtean.

    Bilanţ pozitiv

    În acest debut de sezon, Pandurii o duce bine. Cu două victorii şi trei remize, gorjenii sunt în obiectiv, însă aceşti paşi mărunţi nu pot fi de ajuns în realizarea obiectivului, accederea în play-off. Trebuie subliniat faptul că şi după etapa a 5-a cele trei echipe care nu au cunoscut gustul amar al eşecului au rămas neînvinse. La finalul acestei săptămâni urmează un nou duel între neînvinsele din acest sezon, Pandurii-Steaua. La Steaua-Dinamo s-a terminat 1-1…

    Edi Iordănescu spre bulgari

    Fostul antrenor al pandurilor, Edward Iordănescu se află în negocieri cu ȚSKA Sofia, una dintre echipele de tradiție din Bulgaria. Această echipă are în palmares 31 de titluri de campioană a Bulgariei, însă în acest moment ocupă locul 4 după primele patru etape, cu 7 puncte acumulate, la trei puncte în spatele liderului Cherno More.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: