spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii muncesc pe brânci în Antalya

    Pandurii muncesc pe brânci în Antalya

    Viorel Temelescu spune: „Pregătirea de până acum s-a axat pe antrenamente fizice la intensitate maximă”

    Pandurii Târgu-Jiu se pregăteşte de zor în Antalya. Gorjenii s-au cantonat în Complexul Mardan acolo unde condiţiile sunt la cel mai înalt nivel. „Aici obişnuiesc să vină echipele mari ale Europei, Mircea Lucescu preferă acest loc pentru cantonament”, a comentat vicepreşedintele Viorel Temelescu. Acesta mai spune că pregătirea pandurilor decurge bine. „În primele zile s-a lucrat mult la partea de acumulare fizică”, a mai spus Temelescu.

    Au terenul lor

    În Antalya, gorjenii au parte de condiţii foarte bune de pregătire. „Condiţiile de cazare sunt bune, la fel şi cele de pregătire. avem un teren la dispoziţie, aşa că noi stabilim programul după cum dorim. Nu e ca în alte părţi unde depinzi de unii şi alţii. E bine că putem să ne pregătim pe o suprafaţă bună, vremea a ţinut cu noi, sper să se menţină bună şi să nu vină ploile”, a mai comentat şeful delegaţiei pandurilor în Antalya, Viorel Temelescu. Oficialul pandurilor mai susţine că antrenorul Cristi Pustai alături de stafful său muncesc de zor. „Suntem într-o perioadă în care se opune accentul pe pregătirea fizică. Se lucrează la intensitate maximă cu câte două antrenamente bune pe zi. Se lucrează bine”, a mai spus Temelescu.

    Nicio noutate în lot

    Deşi au susţinut că în Antalya vor mai primi întăriri, cei de la Pandurii nu au avut parte de vreun jucător venit la probă. „Deocamdată nu a venit nimeni, mai e timp”, spune Temelescu. Totuşi, cam de fiecare dată jucătorii se feresc să vină la probe în primele zile de cantonament atunci când se lucrează la partea fizică, toţi preferând să vină atunci când se lucrează cu mingea. La fel se va întâmpla şi la Pandurii, jucătorii venind la probe cel mai probabil în a doua parte a perioadei de pregătire.

    Stabilesc şi restul amicalelor

    În Antalya, în primul stagiu de pregătire, gorjenii vor disputa două meciuri amicale, iar în cel de-al doilea şase partide de verificare. Primele două amicale vor fi contra ruşilor de la Volga Novgorod şi macedonenii de la Horzont Ternovo. „Cele două meciuri amicale sunt stabilite din primul cantonament. În cel de-a doilea cantonament vom juca şase partide de verificare, iar în cel mai scurt timp vom stabili exact pe cine vom întâlni. Trebuie să ne întâlnim cu cel care se ocupă de cantonamentul de aici pentru a vedea ce listă de amicale putem face”, a mai spus Temelescu.

    Un meci cu Dorinel

    Antrenorul Dorinel Munteanu a preluat echipa rusă Mordovia Saransk, iar în cel de-al doilea cantonament intenţionează să joace un amical contra pandurilor. „Am discutat cu Dorinel Munteanu şi chiar a fost de ac0ord să jucăm un meci amical contra echipei sale. Acest amical se va juca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, rămâne să stabilim ziua”, a mai spus şi preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: