spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, „nuca tare” a Ligii 1

    Pandurii, „nuca tare” a Ligii 1

    Narcis Răducan spune: „Nu am fi mândri să coborâm ștacheta, vrem tot în top”

    Pandurii a început munca pentru stagiunea viitoare, iar în următoarele zile vom afla şi care va fi configuraţia lotului pentru stagiunea viitoare. Se lucrează intens la creionarea lotului pentru sezonul viitor, aşa că este doar o chestiune de timp până ce toate semnele de întrebare vor fi alungate. Angrenaţi pe patru fronturi, gorjenii vor miza mai mult pe lupta din campionat, acolo unde vor să termine tot în top, în timp ce miza cupelor europene surâde mult din punct de vedere financiar. „Nu ne vom mulţumi cu puţin”, anunţă şeful pandurilor, Narcis Răducan.

    sport-01-17

    Gânduri mari

    Preşedintele pandurilor vrea să facă în continuare echipă cu Edi Iordănescu. Cei doi vor să facă un nou sezon bun, aşa că în aceste zile se pune totul la cale. „Trebuie să vedem ce se va întâmpla în perioada de pregătire. Oricât de optimist aș fi, ar trebui să văd că se pune și în practică ce ne-am propus. Nu am fi mândri să coborâm ștacheta. Nu va fi simplu pe fondul acestei crize financiare, dar indiferent de câți bani avem la dispoziție, în condiţiile în care rămânem împreună, eu cred că vom fi o nucă tare pentru toate cluburile. Edi Iordănescu este la început de carieră, a reușit o clasare pe podium și este adevărat că el este foarte sensibil și la acest aspect, al obiectivului echipei pentru noul sezon. Până la urmă sunt de acord cu el, dar, indiferent de câți bani vor fi, nu ne vom mulțumi cu puțin și vom încerca să obținem maxim, mai ales că la ușă bate și această dublă pentru Europa League. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua indiferent de adversar, ne vom bate în ambele manșe să facem puncte și Ligii 1”, a comentat Narcis Răducan.

    Target la vânzări

    Strânşi cu uşa din cauza problemelor financiare, gorjenii vor să ajungă să se autofinanţeze. „Nu se va strânge cureaua decât dacă este cazul. Trebuie să ne raportăm la realitățile societății românești și tocmai de aceea noii veniți vor avea salarii mai mici față de cei care vor pleca. Pentru noi este un câștig, iar acei bani îi vom folosi tot în binele echipei. În rest, nu vrem să speriem pe nimeni. Nu se va interveni la contracte care sunt în derulare”, a mai comentat Narcis Răducan. Oficialii pandurilor şi-au fixat şi un target pentru ceea ce va urma. Astfel, în privinţa campaniei de transferuri se vor face eforturi ca mutările să fie cât mai bune. „Dacă în iarnă am obișnuit publicul cu jucători ajunși la maturitate, de 27-28 de ani, care au fost, pe unde au fost, căpitani de echipă, acum vom încerca să existe un echilibru. Vom încerca să aducem și jucători tineri pentru că în fiecare an trebuie să reușim să atragem bani și din transferuri. Anul trecut chiar ne-am angajat, împreună cu Edi, că vom face un milion de euro, în medie, din vânzarea de jucători. Am făcut deja 600 de mii prin vânzarea lui Roman și a lui Momcilovic și dacă îl vindem și pe Hora am depășit targetul. Același lucru vrem să-l facem și la anul, nu putem aștepta doar ajutor din partea celorlalți, trebuie să facem și noi eforturi. Cu anumite ajustări în lot, cu un loc mai bun în clasament lucrurile vor merge mai departe”, a mai comentat Narcis Răducan.

    Mai aduc un preparator fizic!

    În organigrama staff-ului tehnic, îşi va mai face apariţia un antrenor. Este vorba de un preparator fizic care va avea menirea de a-l ajuta pe Ionuţ Stelescu în procesul de pregătire fizică. „Vom continua cu același staff, ba mai mult, deja ne gândim să mai aducem pe cineva pentru că este un volum foarte mare de muncă depus de Edi și staff-ul său și au fost situații în care nu am putut acoperi toată activitatea. Așa că ne gândim să mai aducem pe cineva pe postul de preparator fizic. Eu sunt foarte mulțumit de felul în care a muncit Ionuț Stelescu. Modul în care s-a prezentat echipa și modul în care comunică, pe mine m-au convins să îi acord credit în continuare. Nu se pune problema ca vreunul dintre ei să fie retrogradat, dimpotrivă, pentru a-și atinge performanțele, își va mai aduce un ajutor”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: