spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii pariază pe tineri

    Pandurii pariază pe tineri

    Politica pandurilor e simplă: promovarea talentelor din curtea proprie

    Doi juniori şi-au făcut debutul în Liga 1, Andrei Şendroiu impresionând de la primul joc. nici debutul lui Răzvan Negrescu nu a trecut neobservat de oficialii pandurilor care-i aşteaptă pe tineri să confirme mai departe. Grig le-a întins o mână, acum rămâne ca jucătorii să confirme prin pregătire că merită să fie şi de la anul în atenţia antrenorului care nu se sfieşte să parieze pe tineri. „Gorjul are resurse multe în privinţa tinerelor talente”, spune Eugen Pârvulescu.

    Şendroiu, botez cu gol la Liga 1

    Pentru meciul de la Cluj, Grigoraş a luat în lot patru juniori, doi apucând să şi debuteze. „Nu aveam alţii, am venit cu 12 seniori. Îl felicit pe Şendroiu pentru curajul avut, e tânăr, iar la botezul în Liga 1 a dat gol aşa că îşi va aminti toată viaţa de acest meci”, a comentat Petre Grigoraş după meci.
    Ei bine, politica pandurilor e simplă: promovarea tinerilor. „Petre Grigoraş tot timpul dă credit tinerilor, iar asta ne bucură. E un antrenor care merge pe mâna tinerilor”, a mai declarat Pârvulescu. Ei bine, după debuturile lui Şendroiu şi Negrescu, în stagiunea viitoare alţi juniori pot veni la rând. „Uşa la echipa mare este deschisă pentru aceşti copii”, a mai spus Pârvulescu.

    Totuşi, oficialul pandurilor se plânge de faptul că centrului de copii şi juniori îi lipseşte baza materială. „Ne bucurăm pentru tinerii care provin de la centrul de juniori, se face o treabă bună acolo, suntem bine organizaţi. Păcat că nu avem terenuri de antrenament, pe un singur teren sintetic fac toate grupele de juniori. E prea puţin. Cu încă două terenuri gazonate am putea arunca mulţi jucători tineri pe prima scenă fotbalistică a ţării. Vom vedea ce vom putea face în perioada următoare pentru juniorii de la Pandurii”, a mai spus Pârvulescu care spune că deja s-a creat o emulaţie în rândul tinerilor jucători. „Mă bucur pentru debutul lui Şendroiu cu gol, a jucat bine şi Negrescu. E un imbold pentru ceilalţi copii”, a mai spus Pârvulescu.

    Golul vieţii pentru Şendroiu

    Autorul golului din meciul de la Cluj, Andrei Şendroiu a recunoscut într-un interviu acordat pe siteul oficial al pandurilor că acest gol este reuşita vieţii pentru el. „Am avut un debut fericit, am reuşit să contribui la deschiderea scorului, am făcut un joc bun. Acum sper să rămân în continuare în vederile antrenorului. M-am bucurat foarte mult la gol, mai aveam puţin şi-mi dădeau lacrimile de fericire. Mă bucur extraordinar şi sper că nu am dezamăgit oamenii care au avut încredere în mine şi sper să continui tot aşa. Nu mă aşteptam să joc atât de mult la debut, mă aşteptam să joc 5-10 minute, dar am avut şi puţin noroc. Încerc să muncesc din ce în ce mai mult, să mă antrenez bine, iar obiectivul meu pe viitor este să fac pasul spre echipa mare”, a declarat Şendroiu.

    Vor medalia de bronz

    Ei bine, cei mai mari juniori de la Pandurii vor avea astăzi de la ora 17:00 un meci cheie la Mogoşoaia. Gorjenii vor juca cu medaliile de bronz pe masă împotriva lui Dinamo la care joacă şi Dorin Rotariu. „Joi avem finala mică cu Dinamo la juniori A. O să mă duc la Mogoşoaia, să fiu alături de echipă. Va fi un joc greu cu Dinamo, ar fi o mare performanţă să luăm o medalie de bronz, ceea ce ne şi dorim”, a spus Pârvulescu. Din echipa juniorilor de la Pandurii fac parte şi cei doi debutanţi din partida de la Cluj, Şendroiu şi Negrescu. „Vrem medalia de bronz, ar fi un rezultat senzaţional pentru noi”, a spus vedeta de la juniori A de la Pandurii, Andrei Şendroiu.

    „E de apreciat debutul celor doi juniori, Şendroiu şi Negrescu, primul a jucat senzaţional. Avem potenţial şi la juniori şi sper să creştem în continuare jucători pentru Liga 1”, Mihai Prunariu, preşedinte CA Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: