spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertȘoc la Pandurii: Pârvulescu suspendat!

    Șoc la Pandurii: Pârvulescu suspendat!

    Eugen Pârvulescu a fost suspendat pentru trei luni de zile din pricina unor speculații legate de corectitudinea meciului pierdut cu Universitatea Cluj

    „Dacă am făcut blat să stau toată viața la pușcărie! Nu sunt blatist, imaginea îmi este serios afectată”

    La nici 12 ore după marea victorie în fața lui Dinamo, Clubul Pandurii a luat foc, la figurat. Eugen Pârvulescu a fost anunțat că nu mai este președinte, fiind pentru a doua oară mazilit în decurs de numai opt luni. De fapt, fotoliul de președinte de la Pandurii este foarte instabil, în decurs de un an și jumătate de patru ori s-a apelat la schimbarea șefului. După eliminarea lui Marin Condescu, a urmat Eugen Pârvulescu, apoi Mihai Prunariu, după care din nou Pârvulescu, ceea ce nu dă deloc bine la imaginea echipei. Acum, Pârvulescu a fost mazilit fiindu-i pus în cârcă un rezultat, 0-1 acasă cu Universitatea Cluj. „Ce blat să fie? Cine a făcut asta să ajungă la pușcărie și acolo să stea toată viața”, a comentat Eugen Pârvulescu, cel care a fost suspendat din funcție pentru trei luni de zile.

    Veste șoc

    Ieri dimineață toată lumea de la Pandurii a mers la birouri bine dispusă, nu de alta dar cu câteva ore înainte echipa reușise să bată Dinamo cu 3-2. Și Eugen Pârvulescu a mers la birou bine dispus, însă acolo a avut parte de un șoc găsind pe birou niște foi. Nu erau cu felicitări, ci cu decizia membrilor AGA, oameni care nu au dat deloc dovadă de diplomație într-un subiect delicat în care l-au anunțat pe Pârvulescu că-l suspendă pe motiv că există speculații că ar fi trântit meciul pierdut cu U. Cluj. „În cursul dimineţii, ajungând la birou, am găsit pe birou hotărârea membrilor AGA de la Clubul Pandurii Târgu Jiu prin care mă înştiinţează că începând de astăzi (n.r. ieri) am fost suspendat din funcţia mea de preşedinte al Consiliului de Administraţie până pe data de 29 iulie 2015, pentru că sunt implicat în trucarea rezultatului jocului de pe teren propriu disputat în data de 20 aprilie dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Universitatea Cluj. Dânşii se sesizează după ce s-a scris în presa centrală, în presa locală, suspiciuni la Pandurii cu U Cluj. Eu având o funcţie în cadru U. Cluj pe o perioadă de patru luni, relaţia cu cei de la U Cluj, faptul că am pierdut cele trei puncte puse în joc, mă gândesc că de aici au pornit suspiciunile.”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    „Imaginea îmi e pătată!

    Acesta a fost surprins de decizia luată, însă pentru a lămuri situația și a-și păstra în lumea fotbalului corectitudinea a cerut chiar el să se facă anchete. „Am făcut adrese către DNA şi Comisia de Integritate a FRF prin care solicit să vină să ancheteze şi dacă Eugen Pârvulescu a făcut blat la jocul cu U Cluj, vreau să mă duc la puşcărie pe viaţă. Nu am făcut deocamdată nicio plângere împotriva nimănui, dar probabil voi face, e imaginea mea, au trecut foarte mulţi ani de când sunt în sport, am plecat din arbitraj după şapte ani de Liga I, şi nu permit nimănui să-şi bată joc de imaginea mea. Dacă am făcut blat să stau toată viața la pușcărie! Nu sunt blatist , imaginea îmi este serios afectată”, a mai spus Eugen Pârvulescu simțindu-se trădat chiar de oamenii care finanțează echipa.

    Mai mult, oficialul pandurilor spune că se aștepta să fie chemat la o discuție de către membrii AGA, însă asta nu s-a întâmplat. „Dacă a fost o şedinţă AGA, era normal să mă cheme şi pe mine, să mă întrebe, dar nu mi-au răspuns nici la telefon. Şansele să fiu de la 29 iulie preşedinte în continuare la Pandurii sunt zero. Imaginea mea este pătată în aceste momente şi nu accept. Acum regret că m-am întors la Târgu Jiu.”, a declarat Pârvulescu. totuși, președintele suspendat al pandurilor spune că în viitor este dispus să revină la echipă, dar în alte condiții. „Nu mă despart pentru totdeauna de Pandurii, probabil când vor fi alţi membri AGA mă întorc cu mare drag, Pandurii rămâne în sufletul meu. Aş fi dorit foarte mult să termin campionatul, aş fi dorit să fie pe bancă la finala Cupei Ligii Adeplast, dar asta este viaţa. Eu aştept să se deruleze anchetele, probabil va fi o comisie şi în cadrul clubului. Probabil după încheierea anchetei, dacă o să mai fiu în libertate, orice club care are nevoie de serviciile mele atunci o să discutăm, o să analizăm, dar deocamdată…”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    „Nu vreau ca nepotul meu să îmi spună că sunt un blatist, ceea ce unii au încercat să facă prin aceste denigrări nu vor rămâne nepedepsite. Voi apela la o firmă de avocați, iar după ce se vor încheia cercetările vreau să se facă dreptate. Dacă am trântit vreun meci eu cer public să fiu arestat și să fac pușcărie toată viața”, Eugen Pârvulescu, președinte suspendat Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: