spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii plâng după puncte

    Pandurii plâng după puncte

    Gorjenii regretă eşecurile cu Ceahlăul şi Mediaş din campionat dar şi remiza de la Pacos din Europa League

    Tehnicianul vicecampioanei României, Pandurii, Cristi Pustai spunea după meciul pierdut acasă cu Gaz Metan Mediaş că există posibilitatea ca la finalul sezonului gorjenii o să regrete amarnic punctele pierdute în anumite jocuri. Şi sunt câteva jocuri după care oltenii oftează. Astfel, cei de la Pandurii au cedat deja în două meciuri pe teren propriu, Astra şi Mediaş, dar şi un joc în deplasarea de la Piatra Neamţ. Practic, cele trei eşecuri din campionat sunt subiect de regret la Pandurii.

    Cum s-au irosit…

    Dintre cele trei meciuri pierdute de gorjeni în acest sezon de Liga 1, cu siguranţă două puteau fi evitate. Pe gorjeni încă oftează după două eşecuri. „La Ceahlăul meritam mai mult, cu Astra la fel şi cu Gaz Metan. Ne vor lipsi aceste puncte, acum trebuie să încercăm să facem cât mai multe”, spune şi Eric de Oliveira. Acum, gorjenii vor să urce cât mai sus în clasamentul Ligii 1. „Campionatul e cel mai important. Dacă nu ajungem sus, la anul nu o să mai fim în Europa League deci pentru asta trebuie să ne batem. Şi în Cupă e posibilitate. Jucăm cu Ripensia Timişoara care a bătut echipe mari aşa că nu se ştie niciodată. Trebuie să ne gândim la campionat pentru că dintre toate trei, e cel mai sigur. Suntem pe 5, dacă batem suntem pe 4, suntem acolo pentru Europa League”, a mai declarat Eric. Brazilianul pandurilor oftează şi după meciul de la Pacos. „Şi acolo puteam câştiga şi am fi făcut trei puncte în grupa de Europa League. asta este, mergem mai departe”, mai completează Eric. Cât despre evoluţia sa, Eric e sincer şi spune că a avut şi meciuri în care nu a dat randamentul scontat, aşa că nu s-a supărat când a fost trecut pe banca de rezerve. „Eu am jucat mai slab, dar nu e sfârşitul lumii. Eu dacă joc slab intră altul, de aia avem lot mare. Dacă avem mentalitate de învingători şi vrem să câştigăm campionatul, trebuie să ne gândim că dacă nu joc eu bine, intră altul. La echipa asta nu avem titulari. Pe poziţia mea nu prea erau jucători când am venit, era doar Nistor şi au făcut în aşa fel încât să jucăm împreună. Apoi Nistor a plecat, au venit mulţi jucători. Cum jucăm pe 3 fronturi, antrenorul trebuie să ştie ce e mai bine pentru echipă. Cum a fost în ultimul meci, nu am jucat eu dar am învins 4-0, am plecat fericit acasă la familie şi niciun stres. Dacă antrenorul crede că trebuie să joc voi juca la maximum, dacă nu, îmi voi aştepta şansa mea”, a mai declarat Eric de Oliveira.

    Trag tare peste tot

    Şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu a vorbit despre meciurile în care rezultatele nu au fost cele scontate. „Din acele meciuri avem de învăţat, acum trebuie să mergem mai departe şi să nu mai repetăm erorile din acele partide. E bine că deocamdată suntem în grafic cu punctele din campionat, poate dacă am fi avut cu vreo 4 sau 6 puncte mai mult era mult mai bine. Cât despre Europa League, la Pacos puteam câştiga, dar la fel de bine puteam să şi pierdem. Acesta e fotbalul. Lupta continuă, mergem cu şanse reale pe toate cele trei fronturi. În campionat ne dorim să ne menţinem în partea de sus a clasamentului, în cupa României vrem calificarea mai departe, iar în Europa League vom trage tare să obţinem cât mai multe puncte”, a încheiat şi Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: