spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, pregătiţi de chefuri!

    Pandurii, pregătiţi de chefuri!

    Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar toată lumea din sport se pregăteşte de chefuri şi întâlniri cu cei dragi. Majoritatea sportivilor spun că vor fi atenţi la mâncare pentru a nu pune kilograme în plus pe ei. Chiar dacă vor exagera cu masa, oamenii de sport au „verde” la băutură, însă cu siguranţă nu se vor face excese. Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a dat liber la dezmăţ. „De odihnit te odihneşti pe lumea cealaltă de te saturi. Odihna este pentru cei bătrâni sau pentru cei care se duc. Acum este o perioadă de relaxare, de odihnă psihică. Viaţa e scurtă şi trebuie trăită la maxim”, este mesajul lui Petre Grigoraş.

    Casă, dulce casă !

    Sărbătoarea Crăciunului este petrecută de aproape toată lumea în sânul familiei. Nu se preferă deplasările, aşa că toţi cei dragi se strâng la un pahar de vin şi o friptură pentru a petrece într-un cadru cât mai intim şi comod. Oficialii de la Pandurii petrec alături de cei dragi. Preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, spune că abia aşteaptă să stea cu familia, să mănânce sarmale şi să primească cu colindul. „Crăciunul şi Revelionul le petrec acasă, la Mediaş, în mijlocul familiei. Am fost destul plecat, copilul la fel, iar acum e un bun prilej de-a fi împreună. Prefer sarmalele în seara de Crăciun, sunt cele mai delicioase. Nu ştiu câte voi mânca, dar cu siguranţă îmi voi încărca bateriile. Primesc şi colindători şi le dau nuci, mere şi ţuică fiartă. Copiilor le dau bani, acum nu ştiu care mai este tariful dar voi primi, cu siguranţă, pe toţi cei care îmi vor bate la uşă pentru a mă colinda”, a spus Pârvulescu.

    Şi antrenorul Petre Grigoraş va petrece sărbătorile acasă. „Sărbătorile de obicei mi le petrec acasă. De când sunt căsătorit, Crăciunul îl fac numai acasă. Când eram mai tinerel mai plecam la Revelioane, dar acum stau acasă şi îl fac alături de familie şi prieteni. Vedeţi, sunt plecat mult timp de acasă în restul anului, aşa că e normal să stau alături de soţie şi copil care are 21 de ani şi nici nu ştiu când au trecut. Îi văd de două ori pe an şi cred că este prea puţin”, spune Grigoraş.

    Şi secretarul general Daniel Băloi va sta acasă alături de cei dragi. „Voi sta acasă în sânul familiei alături de persoanele dragi. Fotbalul îmi ocupă foarte mult timp în viaţa de zi cu zi, aşa că e timpul pentru câteva zile să mă dedic soţiei, celor două fetiţe şi părinţilor”, a spus Daniel Băloi.

    Chefuri cu prietenii

    Tehnicianul pandurilor s-a gândit şi la jucători, aşa că şi-a sfătuit elevii să nu uite de programul de pregătire. „Jucătorilor le-am dat un program de pregătire individual, iar dacă respectă măcar 50% din el este perfect. Ar trebui ca în această perioadă să evite sporturile extreme, care pot duce la accidentări care să-i scoată din circuit pentru mult timp. Fotbalul este o meserie care trebuie respectată”, a menţionat Grigoraş.

    Portarul pandurilor, Pedro Mingote, va petrece sărbătorile de iarnă acasă în Portugalia. „O să stau alături de prieteni şi familie. O să şi petrec, dar o să mă şi odihnesc, pentru că apoi vine o perioadă grea în cantonament”, spune portarul pandurilor. Căpitanul Mihai Pintilii va petrece şi el sărbătorile în preajma celor dragi, la Hunedoara. „O să mă împart între casă şi întâlniri cu prietenii. O să merg şi la munte alături de colegul şi prietenul meu, Bogdan Apostu”, a spus Pintilii.
    Şi fostul căpitan al pandurilor, Alin Chibulcutean, este adeptul petrecerilor alături de alţi jucători. „Întotdeauna am petrecut Sărbătorile cu familia şi prietenii apropiaţi. Ca şi anul trecut, voi fi împreună cu naşul meu, cu Sergiu Costin, de la Oţelul Galaţi”, spune Chibulcutean. Fundaşul Vlad Chiricheş a ţinut ca înainte de sărbători să meargă să se relaxeze în străinătate. Astfel, jucătorul a ales Parisul ca destinaţie pentru o săptămână, alături de iubita sa. Jucătorul a revenit în ţară şi va petrece şi el acasă cele două sărbători.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: