spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, presați de timp!

    Pandurii, presați de timp!

    Gorjenii trebuie să numească rapid un antrenor principal, dar să și aducă jucători la echipă

    Deja a trecut o săptămână de când antrenorul Edward Iordănescu a luat decizia de a nu continua cu Pandurii. O decizie care pare să-i fi luat prin surpindere pe gorjeni, aceștia nereușind să convingă în 7 zile un alt tehnician să preia echipa. Au fost abordați cel puțin doi antrenori români, Liviu Ciobotariu și Mircea Rednic, ambii refuzând să vină la Târgu-Jiu. În aceste condiții, dacă nu cumva Edi Iordănescu se va răzgândi, gorjenii vor aduce un antrenor străin. Ar fi al doilea din istoria pandurilor, după Joaquim Teixeira, portughezul adus de Marin Condescu și care nu a rezistat decât trei etape.

    sport-01-27

    Au de unde alege

    Actualul președinte al pandurilor, Narcis Răducan spune că în acest moment așteaptă mai multe răspunsuri din partea unor tehnicieni străini, și asta pentru că varianta cu Mircea Rednic a picat. „Rednic ne-a mulţumit pentru ofertă, dar are alte planuri acum. Avem pe listă patru – cinci antrenori foarte interesanţi, cu performanţe în campionate din Europa. La începutul săptămânii viitoare vreau să avem noul antrenor instalat pentru că intrăm în criză de timp, iar echipa are nevoie de un antrenor stabil. Sunt antrenori care au luat Cupe în Olanda, campionate în Croaţia, Serbia, Italia, nu e simplu să îi conving. Cel mai probabil va fi vorba de un antrenor străin, însă nu vom ezita nici dacă va apărea ceva interesant, din România. Avem nevoie de un antrenor străin, cu performanţe, personalitate, pentru că este un moment delicat al clubului. E un avantaj pentru noi că jucăm în Europa League şi pentru antrenori este acest miraj, de a fi în vizorul lumii fotbalistice. Sper să fim inspiraţi şi să liniştim şi jucătorii”, a declarat Narcis Răducan.

    Au scăzut prețurile

    Într-o intervenție la Digi Sport, Narcis Răducan a admis faptul că primordial pentru echipă este să fie numit un antrenor principal, după care se va trece și la campania de transferuri. „În privinţa jucătorilor pe care vrem să îi aducem nu putem spune foarte multe, aceste două lucruri merg mână în mână, e normal mai întâi să ai antrenorul şi după aceea să îi ştii părerea, filosofia lui despre fotbal, să vezi ce sistem vrea să joace şi apoi să faci transferuri. În linii mari, sigur că noi am contactat unii jucători, cu unii chiar am acorduri verbale, dar m-am ferit să trec mai departe pentru că, din experienţă, ştiu că atunci când îi aduci unui antrenor jucători pe care nu i-a văzut sau mai ales un jucător care nu îi place, atunci pierde toată lumea. De aceea, dacă tot am aşteptat până acum mai pot sta două zile şi apoi foarte rapid vom face şi mutările respective. Din fericire, în această vară, sunt foarte mulţi jucători liberi pe piaţă, au scăzut foarte mult salariile şi în Europa deşi la vârful piramidei poate au crescut. Dar proporţional s-au nivelat în zona de mijloc şi atunci sunt multe opţiuni. Şi în timp scurt poţi aduce jucători foarte buni care să aibă motivaţie. Eu nu cred că va fi o problemă din acest punct de vedere”, a comentat Narcis Răducan.

    „Au plecat mulţi jucători, avem un efectiv foarte subţire şi le-am dat şansa şi câtorva de la juniori să vină cu noi în cantonamentul din Slovenia. Aproape zece oameni de la echipa a doua au făcut deplasarea. Sper să fim inspiraţi şi să liniştim jucătorii. Voiculeţ şi Buleică au revenit la noi. Săptămâna viitoare vrem să completăm şi lotul. Există acorduri verbale de a veni ale unor jucători, însă am zis să iau decizia împreună cu noul antrenor. Obiectivul este să fim cât mai aproape de ce s-a întâmplat anul trecut. Vrem să calificăm în play-off, mai ales că vom avea şi un stadion nou din ianuarie”, Narcis Răducan, președinte Pandurii

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: