spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii sub presiunea rezultatelor

    Pandurii sub presiunea rezultatelor

    Grigoraş spune: „Să obţinem la Mediaş un rezultat care să ne descătuşeze”

    Gorjenii au doar trei puncte strânse din 15 puse în joc, iar meciul de la Mediaş ar trebui să se încheie cu victoria pandurilor pentru ca jucătorilor să le revină moralul. „Au trecut destule etape în care nu am convins. Sper să avem o evoluţie bună vineri şi să obţinem un rezultat care să ne descătuşeze”, a comentat Grigoraş. acesta merge mai departe. „Avem nevoie de victorie pentru că urmează o perioadă grea. Dacă nu reuşim nimic la Mediaş rămânem cu 3 puncte şi nu e deloc plăcut, după care ne aşteaptă două meciuri infernale, acasă cu Petrolul şi la Astra. Situaţia ni s-ar înrăutăţi mult”, spune Grigoraş, antrenorul pandurilor.

    Trei puncte după cinci etape este un bilanţ negativ pentru Pandurii. O echipă care a plecat la drum cu gândul de a se bate la un loc de cupe europene se poate trezi după opt etape cu doar trei puncte în clasament. Iar numărul de etape presupune disputarea a jumătate din jocurile din tur. „Avem la Mediaş, apoi vine Petrolul şi mergem la Astra. Sunt două echipe extraordinar de bune care au demonstrat şi în campionat şi Europa League că sunt forţe. Au jucători valoroşi, jocuri şi rezultate bune”, spune Grigoraş temându-se oarecum de acest program de meciuri grele. Tehnicianul recunoaşte chiar că a mers la Mănăstirea Tismana pentru a schimba lucrurile în bine, iar un semn ar fi. „Am fost la Tismana şi am cumpărat o iconiţă, dacă suntem atât de păcătoşi să ne mai ierte şi Doamne-Doamne. Totul e schimbat spre bine, dar până la proba contrarie rămân retras în a da declaraţie. Mi-a plăcut ultima evoluţie, atitudinea, determinare, a fost o săptămână de pregătire în care nu am ce să le reproşez pentru că s-au pregătit foarte bine, văd dorinţă şi speranţă că putem juca mult mai bine”, a mai declarat Grigoraş.

    Retrogradarea îi sperie!?

    Fie că vrem sau nu să recunoaşte, echipa se află în zona fierbinte a clasamentului, pe loc retrogradabil. Deşi nimeni nu vrea să vorbească de o luptă pentru evitarea matineului, sunt premise că situaţia nu e chiar una liniştitoare. Astfel, clasarea pe un loc retrogradabil ar putea aduce şi o mai mare presiune în vestiarul pandurilor, lucru dezminţit de Grigoraş. „Nu este vorba de presiune, nu sunt copii. Nu vorbim de Piţian, Constantin, Pârvulescu, Negrescu, Şendroiu care sunt jucători tineri. Avem jucători care au mai trecut prin astfel de perioade”, a spus Grigoraş. Acesta se arată preocupat de jocul echipei, şi spune că semnalele sunt de bun augur. „Problema la noi era jocul, lipsa ocaziilor, lipsa golurilor. Înaintea meciului cu Viitorul marcasem un singur gol, eram ultima echipă. Nu ne-a căzut bine. Parcă totul s-a schimbat, încrederea a crescut după jocul care ne-a dat mai mult încredere. Jocul viitor va fi un test, a fost o întâmplare prestaţia cu Viitorul sau a fost un joc bun în ultima etapă”, a mai declarat Grig.

    Devine situaţia critică?

    Conştient că echipa sa a pierdut cel puţin cinci puncte importante, Grigoraş speră ca în cel mai scurt timp situaţia la echipă să se îndrepte. „Cel mai important ar fi să recuperăm punctele cât mai repede. Prima oportunitate e la Mediaş. Ar fi un pas important, e un meci greu. Trebuie să câştigăm pentru a ne descătuşa puţin, apoi vin meciuri grele, dar campionatul este lung, putem ajunge în obiectiv. Meciul următor este cel mai important meci al turului, le-am spus şi jucătorilor. Venim după 5 etape fără victorie, ştim ce urmează după acest meci, e şi pauza de două săptămâni, e o lună grea. Dacă nu reuşim un rezultat bun acolo, situaţia este critică”, a mai declarat Grig.

    „Sper să continuăm evoluţia bună din ultimul joc şi să scoatem un rezultat bun, avem nevoie de un rezultat bun”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: