spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii prinşi între Liga 1 şi Europa League

    Pandurii prinşi între Liga 1 şi Europa League

    Gorjenii au meci acasă duminică seara de la 21.30 cu Oţelul Galaţi

    Vicecampionii României, Pandurii Târgu-Jiu nu ştiu cum să se mai împartă între meciurile din Liga 1 şi cele din Euroa League. Al treilea meci în decurs de şase zile se va juca duminică seara târziu la Târgu-Jiu contra celor de la Oţelul Galaţi. Un meci special pentru că adversar va fi Ionuţ Badea, fostul antrenor al pandurilor.

    Puncte importante

    Pandurii are o linie pozitivă în Liga 1. Gorjenii în cele două etape au reuşit să acumuleze patru puncte, aşa că trupa lui Cristi Pustai este neînvinsă. Duminică seara de la ora 21.30, gorjenii au meci acasă împotriva liderului surpriză din acest moment, Oţelul Galaţi. Un meci special pentru că pe banca adversarilor se află Ionuţ Badea, ex antrenor al pandurilor. Duelul de duminică seara este unul foarte important pentru că se întâlnesc primele două clasate după primele două etape. „Este un meci important. Chiar dacă suntem angrenaţi şi în cupele europene nu trebuie să neglijăm nici Liga 1. Avem obiectiv şi în campionat, iar punctele puse la bătaie duminică sunt foarte importante”, a comentat Eugen Pârvulescu, preşedintele pandurilor.

    Apel la fani

    Oficialii echipei Pandurii îşi doresc ca la meciul de duminică seara spectatorii să vină într-un număr cât mai mare. „Avem nevoie de fani, de suporteri. Am dori ca la meciul cu Oţelul să avem parte de un public cald care să ne poarte spre victorie”, a comentat Pârvulescu.

    Trag să-şi revină fizic

    Vicecampionii României traversează o perioadă grea din punct de vedere fizic. Trei meciuri în şase zile e mult pentru orice echipă din România, iar cum oltenii nu dispun de un lot prea numeros, Cristi Pustai trebuie să-i recupereze fizic pe cei care îi are la dispoziţie. „Sperăm să fim cât mai proaspeţi”, a mai punctat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: