spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, pro putere

    Pandurii, pro putere

    Gorjenii au votat la LPF cu noul şef al LPF, Gino Iorgulescu

    Jocuri de culise, mişcări de trupe, negocieri. Totul pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal din România. Acolo, timp de 17 ani a domnit Dumitru Dragomir, dar steaua acestuia a apus joi. Gino Iorgulescu, candidat despre care se spune că a fost împins de la spate de politicienii puterii a câştigat alegerile de la Ligă. La aceste alegeri, Pandurii a dat votul puterii, adică noului şef, Gino Iorgulescu. „Am votat schimbarea”, a spus Eugen Pârvulescu.

    Condescu – pro Mitică, AGA – pro Gino

    La Pandurii au fost două tabere. Marin Condescu anunţa săptămâna trecută că va da votul lui Mitică Dragomir. Dar, a fost opinia personală a şefului de la Pandurii, pentru că de fapt s-a votat altceva. Eugen Pârvulescu a fost mandatat de membrii AGA să-l voteze pe Gino Iorgulescu. „Nu a fost decizia mea personală, ci decizia membrilor AGA”, a comentat Eugen Pârvulescu. acesta a continuat. „Să sperăm că va fi o schimbare în bine, domnul Dragomir a făcut multe lucruri bune şi îi mulţumim pentru asta. Sperăm ca fostul internaţional Gino Iorgulescu să vină cu multe lucruri noi şi să facă schimbările aşteptate de toată lumea”, a spus Pârvulescu.

    Mitică, atac la „curve”

    Învins, Dumitru Dragomir a ieşit la atac. „Am fost bătut şi pe valoarea lui, dar şi pe valoarea politică. Au fost mai tari ca mine. Îi felicit pentru modul în care m-au lucrat. Îi doresc succes, să fie sănătos. N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat în toţi aceşti ani. O să vă spun ce şi cum mai încolo. Sunt unii care au jurat pe Biblie şi au dat-o cotită. Mai bine muream decât să câştig la Ligă cu votul lui Gigi Becali. El nu m-a ajutat niciodată, doar a mâncat rahat!”, a comentat Dumitru Dragomir. Referitor la declaraţia lui Dragomir, Pârvulescu a preferat să nu comenteze prea multe. „Nu vreau să comentez afirmaţia domnului Dragomir cum că ar fi fost un atac politic asupra dânsului. Eu am luat decizia după o discuţie cu membrii Adunării Generale a Acţionarilor, nu este votul meu personal, este votul clubului Pandurii Târgu Jiu, eu am fost doar reprezentantul clubului. Îi urăm succes noului preşedinte şi sunt sigur că Gino Iorgulescu va schimba multe lucruri în bine în fotbalul românesc pentru că este nevoie. E un moment dificil şi dacă nu reuşim să schimbăm ceva, încet-încet riscăm să pierdem acest fenomen, acest spectacol iubit în toată lumea”, a mai punctat Pârvulescu.

    Gino vrea schimbarea sistemului

    Noul şef al LPF a vorbit şi despre cum vede organizarea fotbalului românesc la nivel de prima ligă. „Cu 16 echipe ar fi cel mai bune, mai ales că vrem să reînfiinţăm Cupa Ligii. Vrem să atragem şi fonduri europene. Am putea face ceva pe modelul Collina la CCA. Să discutăm cu Federaţia pentru a pune un şef din străinătate la arbitri”, a comentat Gino Iorgulescu.

    „Gino Iorgulescu este un preşedinte meritoriu, cu o activitate fotbalistică de ani de zile. Sper ca măcar să stea cât am stat şi eu la Liga Profesionistă de Fotbal. Las în urma mea o Ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceauşescu în biroul meu. Eu sunt un înfrânt şi nu dau într-un câştigător, ar fi sub demnitatea mea. Sunt eu de la ţară. S-ar putea să mă duc la un post TV, am oferte de la două cluburi mari de tot de la noi, pot să mă ocup şi de afacerile fiului, voi vedea ce voi face”, Dumitru Dragomir, fost şef la LPF

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: