spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, puși pe surprize!

    Pandurii, puși pe surprize!

    Edi Iordănescu spune: „Mergem să obținem punct sau puncte”

    Echipa de fotbal Pandurii are de gând să furnizeze surpriza etapei și să bată pe terenul echipei care este prima în clasament, Astra Giurgiu. Târgujienii au puterea de-a face surpriza și să câștige în deplasare, însă pentru a realiza acest obiectiv oltenii trebuie să joace bine și să nu mai comită erori în apărare.

    sport-01-11

    „Adversar greu”

    Antrenorul Edi Iordănescu va fi suspendat și la acest meci cu Astra, meci în care va lua loc în tribună. „Meciul cu Astra e un meci de 3 puncte. Pentru mine contează punctele, să ne facem norma, să ne îndeplinim obiectivul intermediar. Vrem să facem minim 18 puncte în ultimele 3 etape, suntem aproape. Dacă nu eram egalați în meciul cu Dinamo eram și mai aproape. Jucăm împotriva liderului, o echipă care traversează o formă sportivă bună, va fi un joc dificil. Sper să plecăm cu ceva de acolo, asta înseamnă punct sau puncte”, este planul lui Edi Iordănescu. Tehnicianul pandurilor știe că Astra este un adversar greu de învins, dar printr-o mobilizare general dar și cu o evoluție bună din partea echipei sale poate da marea lovitură. „Cel puțin până la întreruperea campionatului, Astra a fost cea mai în formă echipă din Liga 1. O echipă foarte ofensivă cu jucători cu calitate, echipă care pune preț pe jocul pozițional, încearcă să-și pună în valoare calitățile jucătorilor, o echipă care știe să atace și își creează ocazii și marchează mult. Au slăbiciunile lor, vom încerca să le fructificăm”, spune Iordănescu. Întrebat ce părere și-a făcut despre Constantin Budescu, un jucător determinant în evoluția Astrei, Iordănescu este ferm. „ Budescu este un jucător cu multă calitate, potențial. Nu joacă singur, are nevoie de sprijin, dar ținând cont de calitatea lui și forma sportivă este foarte periculos”, a mai punctat antrenorul pandurilor.

    „Derby de cupe europene”

    Nu doar antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu este optimist, ci și jucătorii gorjenilor. „Va fi un meci foarte greu cu liderul Ligii 1, sper să scoatem punct sau puncte acolo și totul va fi bine. Dacă Astra e pe primul loc e pe merit. Au avut 3 jucători la națională, își merită locul acolo sus. Este un derby de cupe europene. După transferul lui Cristi Săpunaru ne gândim la cupe europene. Putem prinde play-off-ul. Cu rezultate bune în aceste etape grele putem urca în clasament. Cu 40-42 de puncte putem ajunge în play-off”, spune Dan Nistor.

    Săpunaru nu joacă

    Mijlocașul Dan Nistor spune că șansele ca echipa lui să prindă Europa au crescut după venirea lui Cristi Săpunaru. „E un jucător care aduce un plus, un jucător cu experiență. A fost căpitan la Rapid, a câștigat Cupa UEFA cu Porto. Sper să se adapteze repede”, spune Dan Nistor. Ei bine, la acest meci de la Giurgiu, Cristi Săpunaru nu va evolua. „Nu pun presiune pe el, nu sărim etape pentru că riscăm dorind să facem lucruri bune să facem ceva rău. O accidentare l-ar putea ține departe. Știți că până în iarnă vom vedea unde suntem, în play-off sau play-aut, dacă am risca o accidentare am risca să nu putem să-l folosim când avem mare nevoie de el. O luăm etapizat. Pe Cristi l-am dorit din iarna trecută, am discutat atunci cu el, dar a ales cu sufletul Rapidul. L-am înțeles, nu l-am judecat, a fost o decizie logică, acum în această vară i-am propus din nou să vină la noi. Mi-a spus că dacă nu va avea o ofertă concretă va veni aici. Nu s-au materilizat discuțiile pentru a pleca afară și a venit la noi. E un jucător cu CV impresionat, poate unul din cele mai interesante CV-uri care au ajuns aici, câștigător de Europa League cu Porto. A fost mult timp în circuitul naționalei, poate reveni acolo. Nu puteam rata transferul acesta, e un jucător ajuns la maturitate și pe care îl pot folosi pe 3 poziții”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: