spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, remarcaţi la Ligă !

    Pandurii, remarcaţi la Ligă !

    Ieri a avut loc Adunarea Generală la Liga Profesionistă de Fotbal, acţiune unde a participat şi oficialul pandurilor, Daniel Băloi. Acesta a comentat toate punctele discutate de către Adunare, gorjenii fiind una din echipele remarcate.

    Vin controalele

    Prezent ieri la Adunarea Generală a Ligii, secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi a primit o veste din partea oficialilor de la Ligă. „Vom avea controale la sugestia FIFA şi UEFA făcute de către FRF pe partea de investiţii în centrele de copii şi juniori. Noi stăm bine la acest capitol, mai ales că în toamnă vom inaugura un sediu exclusiv pentru centrul nostru. Cred că din acest control vom ieşi bine pentru că în ultimul timp am făcut investiţii în centrul nostru”, a comentat Daniel Băloi.

    Publicul gorjean, apreciat în capitală

    Tot ieri s-a discutat în capitală şi de publicul spectator de fotbal. Aşa că oficialii de la Pandurii şi-au primit porţia de laude din partea mai marilor de la Ligă. „Am fost remarcaţi la nivel de public. Suntem în primele 4-5 echipe ale campionatului la capitolul fair-play. Pe stadionul nostru nu s-au auzit trivialităţi sau injurii, şi aş vrea să păstrăm această stare. Ne dorim să nu avem evenimente aşa cum au fost la meciul cu Steaua când un spectator a intrat pe teren, un incident ce a afectat echipa şi publicul nostru. Nu e corect ca adevăraţii suporteri să fie afectaţi de acţiunile a 2-3 derbedei care vin la meci doar ca să se dea în spectacol”, a comentat Daniel Băloi. Echipele remarcate de oficialii Ligii au fost alături de Pandurii, Gaz Metan Mediaş şi U Cluj. Publicul acestor echipe a fost remarcat în cadrul Adunării Generale a Ligii şi dat ca exemplu.

    2,2 milioane euro de la tv

    Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat şi noua grilă de împărţire a banilor proveniţi din drepturile tv. Gorjenii se vor alege cu 2,2 milioane de euro, cea mai mare sumă de bani primită de echipa olteană din partea Ligii. De fapt, fiind şi cea mia bună clasare în campionat, era normal ca şi suma de bani să fie pe măsură.

    Se modernizează Stadionul

    În fiecare an cerinţele în Manualul de Licenţiere cresc. Astfel, se doreşte ca într-un anumit timp echipele de primă ligă din ţară să aibă o infrastructură bună, comparată cu cea a echipelor din fotbalul din Vest, terenuri bune, tribune sigure şi cochete, într-un cuvânt condiţii bune de desfăşurare al fotbalului. În acest an este obligatoriu ca echipele să introducă în gazon instalaţie de încălzire a terenului, iar următorul pas pentru la anul e modernizarea tribunelor. Despre ce este vorba? Simplu, fiecare stadion trebuie să dispună de tribune acoperite, minim 3.000 de locuri. „Dacă de anul acesta trebuie să îndeplinim un criteriu din Manualul de Licenţiere legat de încălzire, de la anul cerinţele cresc. Astfel, se cere ca cel puţin 3.000 de locuri de pe orice stadion de Liga 1 să fie acoperite. Trebuie să ne gândim la o modalitate să rezolvăm această problemă din timp, o să studiem situaţia exact şi vedem ce e de făcut. Cred că tribuna a II-a e vizată pentru a i se monta acoperiş, criteriu obligatoriu în Manualul de Licenţiere”, a mai spus Daniel Băloi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: