spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, respectaţi în Liga 1

    Pandurii, respectaţi în Liga 1

    Petre Grigoraş spune: „Pandurii, echipă puternică, solidă, bună”

    Vicecampioana României, Pandurii a devenit un fel de sperietoare în Liga 1. Acum, toată lumea ia în serios echipa gorjeană, lucru sesizat şi de oficialii echipei. Ei bine, după ce au reuşit să scrie istorie prin calificarea în grupele Europa League, gorjenii supravieţuiesc şi seriei de meciuri din campionat. Deşi mulţi spun că trupa lui Pustai va ceda, până acum Pandurii se ţin tare. Ultimul rezultat, remiză la CFR Cluj într-un meci în care gorjenii au suferit dar la final s-au bucurat pentru punctul câştigat. La finalul partidei din Gruia, chiar şi adversarii au recunoscut faptul că echipa olteană este o nucă tare. Exact ce-şi doresc oficialii pandurilor.

    „Am câştigat un punct”

    Pandurii a avut meci greu la CFR. Ardelenii au controlat prima parte, dar după pauză la conducerea jocului a trecut Pandurii, echipă care putea să şi câştige. S-a terminat 1-1, nedecis, aşa că ambele echipe şi-au împărţit punctele. La finalul acestui meci, Cristi Pustai, antrenorul pandurilor nu putea fi decât mulţumit. Nu de alta, dar un punct e mai bun decât o înfrângere. „Ştiam că CFR o să înceapă bine jocul. Noi veneam după eşecul cu Dnepr. Nu ştiam însă care va fi potenţialul fizic al echipei. După un început slab, am intrat în joc. A doua parte a partidei a fost dominată de echipa noastră. Am câştigat un punct”, a declarat Cristian Pustai, antrenorul pandurilor. Gorjenii sunt mulţumiţi cu punctul câştigat în deplasare. „Pentru noi e un punct în deplasare. Am jucat la CFR, chit că ei au un început mai greoi. Puteam, după a doua repriză, să obţinem victoria. Am avut 3-4 ocazii. Nu din cauza penalty-ului dictat împotriva noastră nu am reuşit să câştigăm”, a adăugat Marin Condescu.

    Sperietoare pentru alţii

    Dacă oltenii sunt angrenaţi pe trei fronturi şi încearcă să facă faţă ritmului ameţitor de jocuri, echipa gorjeană arată că e şi bine pregătită fizic. Aşa se face că deşi au jucat două meciuri tari în decurs de trei zile, oltenii s-au prezentat bine la partida cu CFR din punct de vedere fizic. Nu au fost jucători care să aibă crampe musculare sau să ceară schimbări. Tocmai de asta, Pandurii a devenit o sperietoare pentru echipele adverse. Petre Grigoraş, antrenorul celor de la CFR a recunoscut că s-a temut de Pandurii. „Am întâlnit o echipă puternică, solidă din punct de vedere fizic. În partea a doua noi nu am mai putut ţine ritmul, am fost nevoit să fac schimbări din cauza accidentărilor. Din păcate pentru noi dacă meciul se încheia la pauză era foarte bine. Nu am mai putut ţine ritmul după pauză, Pandurii a fost echipa mai proaspătă decât noi deşi ei au avut meci joi în Europa League. Nu poţi câştiga împotriva pandurilor dacă nu joacă toţi jucătorii”, a punctat Petre Grigoraş.

    L-am demis pe Grig?

    Tehnicianul celor de la CFR Cluj, Petre Grigoraş are sabia deasupra capului. Astfel, meciul cu Pandurii poate fi ultimul în care Grig antrenează CFR-ul. „Suntem într-o pasă proastă, nu avem încredere. E foarte dificil când după 8 etape ai 10 puncte şi te lupţi pentru retrogradare nu pentru locurile de sus. Nu ştiu ce va fi de acum încolo. Eu nu mă simt depăşit de situaţie. Aştept să văd ce spun şi şefii, nu ar fi o problemă să plec de aici. O să plec, am unde, am două case unde pot să mă ascund. O să mă dea afară de la CFR dar nu şi din ţară”, a comentat Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: