spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii s-au reunit !

    Pandurii s-au reunit !

    Lazar şi Călin Cristea prezenţi la reunire, Ilie şi Adi Iordache, Chibulcutean şi Orac, disponibilizaţi

    Ieri după-amiază s-au reunit şi Pandurii. La prima şedinţă de pregătire din acest an, antrenorul Petre Grigoraş a mizat pe un număr de 24 de jucători. Au şi lipsit câţiva jucători, aceştia fiind învoiţi. Cardoso, Viera şi Stromajer vor ajunge cel mai târziu în această seară. „Trebuie să fim puţin mai maleabili şi să ne gândim că unul vine de la turma cu antilope şi unul din Brazilia şi e normal să avem înţelegere faţă de ei, pentru că se duc o dată sau de două ori pe an acasă şi o zi sau două nu contează foarte mult”, a declarat Grigoraş, referindu-se la Cardoso şi Viera.
    Singurele noutăţi s-au numit David Lazar şi Călin Cristea. Primul a venit de la Voinţa Sibiu, însă portarul nu a primit OK-ul din partea ardelenilor să se reîntoarcă la Târgu-Jiu. Cristea este extremă stânga şi a fost adus de la Unirea Alba Iulia.

    Şomeri surpriză

    Ieri, Grigoraş a anunţat şi lista cu jucătorii la care va renunţa. Printre aceştia s-au găsit şi trei nume surpriză, Chibulcutean, Ilie Iordache şi Orac. Cei trei nu vor mai fi primiţi la antrenamentele echipei începând de astăzi. Dacă în cazul primului situaţia pare a nu fi chiar atât de dramatică, Chibulcutean fiind aproape de o revenire la Gloria Bistriţa, ceilalţi doi sunt puşi în faţa faptului împlinit de a-şi căuta echipe unde să joace. „Au plecat deja: Murgan, Ghindeanu, Popa, Nasser şi, începând de mâine, şi Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache, Antohi şi Adrian Iordache. Niciunul dintre aceştia nu va face parte din lotul care va pleca în cantonamentul din Poiana Braşov”, a declarat ieri Petre Grigoraş. Tehnicianul pandurilor ţine lista neagră deschisă. „Hidişan o să încerc să văd dacă va rezista perioadei de pregătire de la Braşov. Dacă va rezista, poate îi voi mai da o şansă. Depinde de el, dacă va reuşi să ducă pregătirea de iarnă la capăt. Are trei ani de zile în care nu a dus o perioadă de pregătire cap-coadă. Dacă va reuşi, poate va mai avea o şansă, dacă nu… cu părere de rău, nu putem să aşteptăm atât după un jucător 6-7 etape să joace 15-20 de minute”, a mai spus Grigoraş despre Hidişan.

    Chiricheş, pandur

    Despre fundaşul pandurilor, Vlad Chiricheş, s-a scris că va ajunge la Dinamo în această iarnă pentru că jucătorul este deţinut în coproprietate de ambele cluburi. Această informaţie apărută în presa centrală a fost dezminţită de gorjeni. „Acordul dintre Dinamo şi Pandurii a fost rupt la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF. Chiricheş este 100% al nostru, nu este în coproprietate cu Dinamo. A fost un acord dar care este desfiinţat. Probabil lui Andone nu i s-a transmis din birouri că nu mai exista acest acord”, a spus secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi.

    Lotul prezent la reunire:
    Portari: Mingote, Mutu, Lazar.
    Fundaşi: Matei, Chiricheş, Pleaşcă, Neagu, Grecu, Rada, Tătaru.
    Mijlocaşi: Hidişan, Băcilă, Orac, Nistor, Brata, I.Iordache, Avramescu, Voiculeţ, C. Cristea, Ciucur, Militaru, Vranjes.
    Atacanţi: Apostu, Voinea.
    Absenţi: Viera, Cardoso, Stromajer (toţi învoiţi).

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: