spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Pandurii va scăpa de retrogradare"

    „Pandurii va scăpa de retrogradare”

    Portarul Pedro Mingote a revenit între buturile pandurilor după o absență de un an de zile. În acest timp portarul nu a fost accidentat, ci doar a fost ignorat de antrenorii echipei oltene, însă la Chiajna portughezul a revenit între buturi. „Într-adevăr am revenit în poartă după mai multă vreme și îmi pare rău că nu am obținut și un rezultat pozitiv. Asta este, trebuie să mergem înainte și să încercăm să câștigăm următoarele meciuri. Ultima dată când am jucat a fost anul trecut, cu Steaua, la acel 2-2, pe 12 mai. Acum aproape un an. Parcă aș fi fost accidentat, numai că nu am fost…”, spune Pedro Mingote.

    Goalkeeper-ul pandurilor nu vrea să facă vreun reproș cuiva pentru că a fost mereu varianta de rezervă în ultimul an. „Nu am de reproșat nimănui nimic. Persoanele respective ar putea spune ceva, nu eu. Eu sunt profesionist, când sunt pus să joc, joc și încerc să dau ce am mai bun, cum am făcut întotdeauna în tricoul pandurilor”, a mai declarat Mingote. Întrebat de suspiciunile de blat și de suspendarea lui Eugen Pârvulescu, portarul preferă să se gândească doar la fotbal. „Nu vreau să vorbesc eu despre ce s-a întâmplat. Eu vorbesc doar despre meciuri și ce se întâmplă în timpul meciurilor. Normal că nu este bine niciodată să se întâmple chestii de genul acesta, dar noi trebuie să ne gândim la treaba noastră, iar treaba noastră este pe teren”, a mai spus Pedro Mingote.

    Portarul pandurilor are mare încredere în echipa lui. „În vestiar încercăm să facem o atmosferă cât de cât pozitivă, să încercăm să obținem toate punctele la următoarele meciuri și să scăpăm de această îngrijorare asta, cu retrogradarea. Pandurii va scăpa de retrogradare, eu așa zic. Sunt șanse. Trebuie să câștigăm. Atât”, a mai declarat portarul pandurilor. Acesta nu a făcut un necesar de puncte ci a preferat să facă socoteala abia la final. „Nu știu câte puncte ne trebuie. Trebuie să obținem atâtea puncte de cât o să fie nevoie! Noi am vrea să câștigăm toate meciurile. Meciul cu Brașovul este cel mai important. Este următorul și este un meci capital. Atât pentru noi cât și pentru ei. O victorie ne-ar scuti în mare parte de emoții, dar lupta nu se termină nici dacă batem pe FC Brașov”, a încheiat Mingote.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: