spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii şi-au aflat adversarele din Austria

    Pandurii şi-au aflat adversarele din Austria

    Meciurile ar putea fi în direct pe Translvania Look

    În plin cantonament în la Poiana Braşov, cei de la Pandurii şi-au aflat programul meciurilor amicale din Austria. Astfel, dorinţa lui Grig s-a îndeplinit, târgujienii având programate şase meciuri amicale în cel de-al doilea stagiu de pregătire. Adversarii sunt diverşi, două echipe din partea superioară a clasamentului din Ucraina, o echipă modestă din Austria, o altă echipă incomodă din Ungaria şi două echipe cu tradiţie din Bulgaria şi Cehia. Noutatea e că meciurile ar putea fi transmise de postul Transilvania Look, patronat de Arpad Paszkaniy. Deci, lumea va da buluc la internet pentru a vedea partidele.

    Meciuri interesante

    Opt meciuri amicale ar putea fi de ajuns pentru echipam lui Petre Grigoraş în această pauză competiţională. Tehnicianul trebuie să găsească în aceste opt meciuri formula cu care să atace campionatul, seria jocurilor fiind deja deschisă cu testul contra Gloriei Bistriţa. În ţară, la Braşov, târgujienii vor mai juca astăzi şi cu Milsami Ursidos, echipă care a pierdut finala Cupei Moldoveni şi care a terminat sezonul trecu pe poziţia a patra. Acest joc va fi astăzi după-amiază, după care pe finalul acestei săptămâni elevii lui Grig revin acasă. Trei zile vor sta jucătorii casă, după care vor pleca în cel de-al doilea cantonament al verii. Luni vor ajunge în Austria, la 20 de kilometrii de Viena, iar a doua zi se va intra la joc. Primul adversar, Arsenal Kiev, echipă la care joacă Şoavă, Florescu şi Mazilu. După acest joc contra echipei de pe locul cinci vom juca cu altă echipă din prima ligă ucraineană, Tavria Simferopol, team ce a terminat sezonul pe poziţia a şasea. După aceste două jocuri grele urmează un test uşor cu o echipă din eşalonul secund din Austria, după care vin la rând ungurii de la Keschemet. În ultimele două meciuri, târgujienii vor da peste bulgarii de la Levski Sofia şi cehii de la Sigma Olomuc.

    Amicale din două în două zile

    Dacă în Poiana s-a tras din greu la pregătirea fizică, în Austria se va munci mai mult cu mingea. Aşa că oltenii vor juca din două în două zile câte un meci amical, cel mai probabil toate fiind programate seara. De dimineaţă, Grig îşi va omorî echipa la antrenamente, iar seara în loc de antrenamente vor fi jocurile acestea amicale.

    Amicalele gorjenilor din Austria:
    3 iulie: Arsenal Kiev (Ucraina, Liga 1)
    5 iulie: Tavria Simferopol (Ucraina, Liga 1)
    7 iulie: Horn (Austria, Liga 2)
    8 iulie: Keschemet (Ungaria, Liga 1)
    10 iulie: Levski Sofia (Bulgaria, Liga 1)
    12 iulie: Sigma Olomuc (Cehia, Liga 1)

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: