spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii şi nevoia de transferuri

    Pandurii şi nevoia de transferuri

    Grig vrea 5-6 transferuri imediate

    Pandurii se află în cantonament în Slovenia, acolo unde Petre Grigoraş aşteaptă în continuare parafarea unor transferuri. „Cât de curând sper să reuşim să facem şi primele mutări”, spune Grig. Acesta a tot menţionat faptul că ar avea nevoie de 5-6 jucători care să fie aduşi la echipă pentru a creşte nivelul calitativ al echipei.

    sport-01-1

    Vin doi

    În acest week-end sunt aşteptaţi doi jucători la echipă. Chiar antrenorul Petre Grigoraş a făcut anunţul. „Aş anticipa vreo două veniri în zilele viitoare, însă nu e nimic sigur. Sunt jucători străini care nu au mai jucat în Liga 1”, spune Grigoraş care este pus într-o situaţie ingrată de a lucra cu un lot care este departe de a fi finalizat pentru startul campionatului. Astfel, Grig ştie că trebuie să-şi întărească echipa pentru a face o figură frumoasă în ediţia care va debuta pe 22 iulie, aşa că cere parafarea a minim cinci transferuri. „Dacă au plecat 9-10 jucători, eu zic că ne trebuie 5-6 jucători să punem în loc. Sunt posturi de pe care au plecat jucători importanţi, jucători care au dus greul anul trecut. Ideal ar fi să luăm tot zece înapoi, dar eu unul m-aș mulțumi și cu minim cinci”, spune Grigoraş.

    Lista de achiziţii

    Fără a da nume de jucători pe care îi doreşte, cei de la Pandurii au anunţat posturile ce trebuie acoperite. „Ne trebuie neapărat un fundaş central. Merg mai departe şi spun că ne trebuie şi un mijlocaş defensiv. În plus, dacă Hora va pleca, şi spun asta pentru că există posibilitatea aceasta, vom avea nevoie de doi atacanţi. Nu putem juca fără atacant. Ne mai trebuie un mijlocaş stânga şi unul dreapta”, a comentat Grigoraş. Acesta spune că are şi posturi dublate. „Singurele posturi acoperite bine sunt cele de fundaşi stânga şi dreapta”, a mai comentat Grig. Totodată, Cristi Bărbuţ pare să intre şi el în programul echipei după ce diagnosticul iniţial pus de medici nu s-a confirmat. „Bărbuţ a făcut un control medical, nu e o accidentare gravă. În 2-3 zile îl aştept la program, este bine că nu s-a confirmat accidentarea care era pusă la primul diagnostic”, a mai spus Grigoraş.

    Îl vrea pe Hora la echipă

    Tot Petre Grigoraş spune că ia în calcul şi plecarea lui Ioan Hora, situaţie în care echipa ar avea nevoie de doi atacanţi. „Ştiam de Hora că are ofertă şi se aşteaptă concretizarea ei. Hora a prins un sezon excelent, a fost golgheterul Ligii 1, bravo lui, îl felicit. Acum există posibilitatea de-a merge afară, pe un salariu mai bun. E o nouă provocare pentru el, nu putem să ne opunem. Îi doresc să prindă contract cât mai bun, dar dacă nu va fi să plece îmi convine că va rămâne la noi şi ne va ajuta pentru că este un fotbalist foarte util”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    Amical după amical

    Cei de la Pandurii au jucat deja un prim meci amical în stagiul de pregătire din Slovenia, iar sâmbătă se va disputa un nou test. În primul meci amical al verii, Pandurii a remizat contra celor de la NK Osijek, echipă care a terminat ultimul sezon pe locul 8 în prima ligă croată. În acest meci, Petre Grigoraş a mizat pe următorii jucători: Stanca – Unguruşan, Bunoza, Piţian, Acsinte – Mrzljak, Nistor, Voiculeţ – Vali Munteanu, Hora şi Trifu. Pe parcursul meciului au mai jucat: Lazar, Vasiljevic, Buleică, Pleaşcă, Grecu, Răuţă, Bărbuţ, Negrilă, David, Trocan, Şendroiu, Dodoi, Dănăricu, Pîrcălabu, Predescu, Amir, Erdei şi Mărgărit.
    Pentru Pandurii urmează un nou meci amical, sâmbătă 2 iulie de la ora 18.00 contra celor de la Dinamo Zagreb, campioana Croaţiei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: