spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii şi Steaua şi-au împărţit punctele

    Pandurii şi Steaua şi-au împărţit punctele

    Ambele tabere erau dezamăgite la finalul partidei de la Târgu-Jiu

    La finalul partidei, ambii antrenori erau dezamăgiţi. Laurenţiu Reghecampf susţinea că echipa sa a pierdut două puncte, în timp ce Cristi Pustai era foc şi pară pe erorile din apărarea echipei sale. „Au fost două reprize diferite, prima repriză a fost dominată tactic de noi. Nu am reuşit să intrăm la pauză cu 2-0, apoi nu am mai avut nici posesia. Steaua a avut două ocazii mai clare în repriza a doua, dar şi noi am avut două şanse prin Buleică şi Eric. Rezultat echitabil după aspectul jocului”, spune Cristi Pustai.

    Greşeli decisive

    Tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai spune că erorile din apărare cântăresc mult în economia finală a unui meci cu Steaua. „Mă pune pe gânduri faptul că Mingote a rămas unu contra unu de două ori. Zona centrală a apărării îmi dă de gândit, în iarnă vom vedea ce putem face să ne întărim acolo. Fundaşii centrali au greşit câteva pase, nici benzile nu au mai funcţionat la fel de bine ca în prima repriză. A apărut o stare de oboseală, am primit un gol din fază fixă, sunt foarte supărat pentru asta”, spune Cristi Pustai. Acesta trage concluzia. „E bine că nu am pierdut. E un punct până la urmă”, a mai declarat tehnicianul oltenilor. Preşedintele pandurilor, Marin Condescu a vorbit şi el despre remiza cu Steaua. „Ne împărţim frăţeşte reprizele. Acum opt ani când auzeai de Steaua era o onoare să-i vezi, acum să te baţi cu ei. A fost un meci de calitate între echipele participante în cupele europene. Rezultatul este unul echitabil, o repriză a fost a noastră, iar cealaltă a Stelei. Puteam să reuşim al doilea gol, la ocazia lui Buleică. Un meci frumos pentru noi, nu unul care să ne dezamăgească. La talie am stat defavorabil, mai ales la loviturile libere, unde Szukala şi Gardoş au dominat careul. A fost o repriză a noastră şi alta a adversarilor. Probabil celelalte contracandidate se bucură că am încurcat Steaua. Campionatul nu s-a încheiat, continuă cursa. Cred că numărul de ocazii a fost egal, Mingote ne-a salvat în repriza secundă. În apărare, lucrurile au stat însă binişor, la 1-1 am spus „hai că e bine şi aşa”. Rezultatul e favorabil celor care sunt în cursă, iar campionatul e clar că nu s-a încheiat”, spune şi Condescu.

    Frustrarea lui Reghe

    Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a comentat şi el meciul. „Am pierdut două puncte. Ei au avut o singură şansă, nu au făcut altceva decât să joace cu mingea în faţă! Nu a existat decât o singură echipă care a încercat să-şi creeze ocazii şi să joace fotbal”, a declarat Reghe. Mihai Stoica a venit cu anumite completări. „Mă nemulţumeşte remiza pentru că am avut ocazii monumentale în prima parte. În prima repriză am suferit. Am întâlnit o echipă puternică, dar în repriza a doua pe teren a fost o singură echipă. Doar Tănase a avut 3 ocazii mari. Am pierdut două puncte mari dar am ţinut la distanţă un adversar puternic cu şanse în lupta la titlu. Rămân la părerea că singurul adversar periculos este Astra”, spune Mihai Stoica.

    Două mari erori de arbitraj

    Meciul de la Târgu-Jiu a fost arbitrat de Radu Petrescu. Acesta a comis două mari greşeli de arbitraj, câte una de fiecare parte. Mai întâi, în prima repriză centralul i-a dat doar cartonaş galben lui Gardoş la o intrare periculoasă cu talpa pe capul lui Distefano. Apoi, centralul a restabilit egalitate cu o gafă mare, penalti neacordat la un henţ în careu a lui Paraskevas.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: