spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, specialistă în X-uri

    Pandurii, specialistă în X-uri

    În cele trei meciuri oficiale din acest sezon, gorjenii au fost egali cu adversarii după timpul regulamentar de joc

    Pandurii: R. Stanca – Pleaşcă (Shalaj 86), Elton da Silva, Paraskevas, Momcilovic – Breeveld, Anton (Nicoară 64), Nistor – Iorga (Buleică 46), Matulevicius, Răduţ. Antrenor: Petre Grigoraş.

    CFR Cluj: Felgueiras – Susici, I. Rada, Larie, Camora – Christian, Monroy – Jazvici (Thiago Lopes 80), Jakolis (Negruţ 70), Deac (Costea 65) – Guima. Antrenor: Vasile Miriuţă.

    Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Valentin Avram – Marian Balaci

    Cartonaşe galbene: Elton (23), Breeveld (68), Matulevicius (91), Nicoară (91) / Christian (23), Guima (31), Susici (36), Camora (43)

    Observatori: George Ionescu, Dan Potocianu

    Spectatori: 3.000

    Pandurii e sub egida X-ului. În vară, în pregătiri, elevii lui Grigoraş au făcut exerciţii de TR-X şi au devenit se pare specialişti în X-uri. Aşa se face că în toate cele trei meciuri jucate până acum, gorjenii au fost egali cu adversarii după cele 90 de minute regulamentare. A fost 0-0 la Mediaş în Cupa Ligii, apoi 1-1 la Craiova cu CSU şi acum 0-0 acasă cu CFR Cluj. Acest ultim joc a fost unul în care elevii lui Grigoraş puteau tranşa soarta partidei în favoarea lor, însă la fel de bine puteau şi pierde, adversarii având cel puţin două ocazii uriaşe dar irosite.

    Ratări egale

    Pandurii nu joacă cel mai bun fotbal, ba chiar e departe de pretenţiile şi aşteptările lui Grigoraş. Gorjenii şi-au obişnuit fanii, finanţatorii şi cei care urmăresc fenomenul fotbalistic din Liga 1 cu un fotbal total, însă acum lucrurile par schimbate. Grigoraş nu a dat încă sens jocului echipei sale, jucătorii oferind cu linguriţa fotbalul mult aşteptat. Zgârciţi cu fotbalul spectacol, elevii lui Grig nu au nici noroc, pentru că atunci când lucrurile nu merg, uneori apare şansa care înclină balanţa poate chiar şi nemeritat. Târgujienii nu au impresionat deloc cu CFR-ul, însă trebuie privită şi partea plină a paharului, nu s-a pierdut meciul. Prima mare ocazie a meciului de pe Municipal a aparţinut celor de la CFR. Aceştia au trimis balonul în transversală în minutul 17, fază la care portarul Stanca a rămas neclintit pe linia porţii, dar parcă cu privirea a împins balonul în afara cadrului porţii. După această ocazie mare au urmat câteva zvâcniri în atac ale pandurilor. mai întâi un şut din unghi al lui Răduţ, dar şi o acţiune a lui Matulevicius încheiată cu un şut parat de Felgueiras.

    Ei bine, cea mai mare ocazie de gol a pandurilor a venit pe final de repriză, atunci Răduţ a fost agăţat în careu, iar centralul Avram a arătat punctul cu var. Desemnat să execute penaltiul a fost Laurenţiu Iorga, acesta şutând slab şi oferindu-i ocazia portarului să evite golul. La vestiare s-a intrat cu scor alb pe tabelă. În actul secund, gorjenii au încercat să menţină pericolul la poarta ardeleană, însă de prea puţine ori s-a ajuns în postura de finalizare. Cei mai periculoşi au rămas ardelenii, Deac având o ocazie mare în minutul 60, atunci când Stanca a reuşit să pareze mingea şutată de ardelean. În replică, oltenii au irosit o oportunitate prin Matulevicius care s-a mişcat greu în careu şi nu a putut trimite balonul în poartă. Pe final, nici şuturile lui Shalaj sau Nistor nu au adus nimic nou, aşa că s-a terminat aşa cum a început, egal.

    Căpitan nou

    La jocul de duminică seara, banderola de căpitan a ajuns pe braţul unuia dintre cei mai constanţi jucători, Marco Momcilovic. Motivul este unul special. „Momcilovic a fost căpitan pentru că a devenit tată, are un băiețel și am înțeles ca o formă de respect pentru seriozitatea de care dă dovadă și la antrenament și în joc, fiind o zi fericită pentru el, i-am dat banderola de căpitan. Nu o să fac schimbare de căpitan, dar poate se va mai întâmpla și cu alții dacă vor avea evenimente fericite sau mă vor face să-i desemnez căpitan de echipă. Căpitani de echipă trebuie să fie toți, vreau să fie o familie unită, un colectiv unit, și atunci nu se va supăra nimeni dacă dăm banderola altuia sau nu o avem pe mână. Îl felicit pe Marko și e un jucător de apreciat pentru devotamentul de care dă dovadă și efortul pe care-l face în timpul jocului”, a declarat Grigoraş la finalul partidei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: