spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, surprinzători în amicale

    Pandurii, surprinzători în amicale

    Auspicii bune: egal cu campioana Croaţiei, apoi victorie cu campioana Serbiei

    Pandurii: Lazar (46 Stanca)– Pleaşcă (80 Mărgărit), Bunoza, Vasiljevic (85 David), Acsinte (46 Grecu), Răuţă (85 Predescu), Nistor (85 Dănăricu), Voiculeţ (67 Pîrcălabu), Trifu (46 Bărbuţ), Munteanu (46 Unguruşan), Hora (46 Piţian).

    Steaua Roşie: Kahriman – Cvetković, Fibel, Lukovic, Ibanez (55 Ristić), Donald, Kanga, Avramovski, Katai, Srnić (69 Ruiz), Vieira (64 Sikimić).

    Pandurii a dat lovitura verii în amicale. Să nu pierzi în faţa a două echipe care vor juca în Champions League chiar este o performanţă. A fost 1-1 cu Dinamo Zagreb şi apoi victorie cu 4-2 în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, rezultate bune şi dătătoare de speranţă pentru gorjeni. „Este important la moral, dar sunt conştient că mai avem mult de tras”, spune Grigoraş.

    sport-02-7

    Steaua Roşie Belgrad

    Să baţi cu 4-2 Steaua Roşie nu poate oricine. Sârbii au jucat cu echipa bună, în timp ce gorjenii au trimis pe teren o echipă care se apropie de ceea ce ar trebui să aibă Pandurii. „Am întâlnit un adversar redutabil, e ultimul lor meci înainte de preliminariile Champions League, ne-au pus suficient de multe probleme, dar, până la urmă, ne-am descurcat şi rezultatul este unul care ne dă speranţe”, a spus Petre Grigoraş. Şi Dan Nistor era mulţumit de evoluţia echipei sale. „E bine pentru mine, pentru echipă. L-am mai avut antrenor pe Grigoraş, e extraordinar, e foarte bun. Sperăm să facem o figură frumoasă, ca acum trei-patru ani şi, de ce nu, să ajungem din nou în Europa League”, a declarat şi Dan Nistor. Ei bine, şi preşedintele pandurilor Narcis Răducan se arată încântat de echipa sa. „După egalul cu Dinamo Zagreb, victoria împotriva echipei Steaua Roşie Belgrad, care a folosit toţi titularii în teren, reprezintă o victorie mare, de moral pentru tinerii noştri jucători, dar şi o confirmare că, indiferent de pierderi, fotbalul merge înainte pe un făgaş bun în Gorj”, a spus şi Răducan.

    Cine a marcat!

    La o simplă privire a listei cu autorii golurilor, mulţi microbişti vor rămâne uimiţi de cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Trifu a deschis scorul, Pleaşcă a marcat din penalti, iar Pîrcălabu a marcat de două ori. Acesta din urmă este un produs al centrului de copii şi juniori, un talent ce poate deveni certitudine. „Îmi aduc aminte că pe Pîrcălabu eu l-am luat prin 2011 la un amical la Turceni când s-a inaugurat terenul de acolo. Cred că a dat şi un gol atunci. A crescut, are calităţi. Nu mă iau după golurile marcate cu Steaua Roşie, într-adevăr sunt nişte execuţii excelente, însă ambiţia, determinarea dar şi faptul că aleargă extrem de uşor şi bine îl ajută. Este agreat de echipă, prin modul lui de a fi se face plăcut. Sper să continue pe aceeaşi linie, şi de ce nu să fie un jucător important”, a mai comentat Petre Grigoraş.

    A semnat Voiculeţ

    După amicalul cu Steaua Roşie, gorjenii au parafat un transfer. Este vorba de Claudiu Voiculeţ, mijlocaş care a semnat un contract valabil pe două sezoane. Astfel, Voiculeţ revine la echipa cu care a reuşit să devină vicecampion naţional. „Claudiu Voiculeţ este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai primei ligi şi are locul său în istoria fotbalului gorjean. Mă bucur că a semnat pentru următorii doi ani, va fi un real câştig pentru echipă”, a declarat pentru siteul oficial al pandurilor, Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: