spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii Târgu Jiu ar putea să piardă meciul la „masa verde“. „E...

    Pandurii Târgu Jiu ar putea să piardă meciul la „masa verde“. „E o chestie premeditată“

    Pandurii Târgu Jiu ar putea pierde meciul cu echipa bucureșteană Metaloglobus, din debutul Ligii a II-a. Formația gorjeană a anunțat că șapte jucători au fost testați pozitiv la COVID-19, dar testul efectuat nu era unul recunoscut, fiind vorba de anticorpii dezvoltați de organism în prezența virusului. În urma testării cu PCR, doar un singur jucător a fost depistat pozitiv.

    Marius Burcă, președintele echipei Metaloglobus, cere ca Pandurii să piardă meciul la masa verde pentru că a premeditat totul și nu a vrut să dispute meciul: „Noi am făcut testările exact cum a fost necesar. Din punct de vedere medical lucrurile sunt bune la noi. Echipa a fost în cantonament de miercuri și a ieșit sâmbătă. S-au pregătit pentru meci. Clubul nostru a fost sunat de FRF vineri în jurul orei 18:00 pentru a fi informat că nu vom juca sâmbătă. Sâmbătă dimineață era afișat că meciul e anulat. Au fost și arbitrii la meci. Situația e puțin spus penibilă. Clubul Pandurii e în culpă nu doar că a mințit legat de jucătorii testați, dar Comisia ar trebui să decidă să piardă meciul la «masa verde». Ei nu au avut testele PCR făcute. Au trimis o listă cu alte teste, probabil cele rapide, nu știu. Ei au testat și jucători care nu sunt ai lor. Și eu am auzit că ar fi trimis un tabel la FRF cu jucători care nu erau legitimați la ei. Ar fi o chestie unică în istorie. Să trimită un tabel cu jucători care nu sunt legitimați la ei. E o chestie premeditată, ei n-au vrut să joace și asta o vom demonstra clar. Nu au vrut să joace în prima etapă, indiferent cu cine ar fi jucat. Ei trebuiau să trimită tabel cu jucătorii pe care-i aveau. E strigător la cer!”, a spus Marius Burcă pentru ProSport.

    „Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că unul dintre componenţii lotului, dintre cei şapte care au fost depistaţi pozitivi în urma testelor serologice de identificare a anticorpilor anti SARS-CoV-2 IgG și IgM, a fost depistat pozitiv şi la testele RT-PCR efectuate sâmbătă de jucătorii care au prezentat valori ridicate la prima testare. Jucătorul este asimptomatic şi va fi tratat conform procedurilor medicale în astfel de cazuri.

    Clubul a luat măsurile prevăzute de protocolul medical în acest caz şi a izolat jucătorii, iar luni tot lotul va fi supus unei noi serii de teste RT-PCR în urma cărora se va decide care va fi programul lotului în continuare şi cum se vor putea relua antrenamentele“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: