spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPANDURII TÂRGU JIU – ŞTIINŢA MIROSLAVA, SCOR 1-0

    PANDURII TÂRGU JIU – ŞTIINŢA MIROSLAVA, SCOR 1-0

    După patru rezultate consecutive de 1-1, Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, în cadrul etapei a 33-a, cu scorul de 1-0, contracandidata Ştiinţa Miroslava şi a urcat deasupra liniei care asigură menţinerea în eşalonul secund.

    Singurul gol al partidei de la Motru a fost marcat de Drilon Cenaj, în minutul 72. Intrat de puţin timp pe teren, mijlocaşul bosniac a încris golul victoriei cu ieşenii, cu un şut plasat, de la 20 de metri. Până la faza respectivă, ambele echipe au trecut pe lângă deschiderea scorului, cele mai mari ocazii fiind consemnate în finalul primei reprize, când lovitura de cap a lui Viorică (42) şi şutul lui Raiciu (45) au fost respinse, de sub transversală de portarii Moga, respectiv Târnovanu. În prelungiri, gazdele se puteau majora avantajul, dar Pîrvulescu şi Lemac au ratat din poziţii ideale.

    După acest succes, Pandurii s-a distanţat la trei puncte de Miroslava şi a depăşit Metaloglobus Bucureşti, având avantajul rezultatelor din meciurile directe.

    „Sunt fericit pentru cele trei puncte. A fost un meci disputat, între două echipe care au în componenţa lotului foarte mulţi jucători tineri. Jocul a fost sub semnul echilibrului foarte mult timp, cu ocazii de o parte şi de alta. Au fost momente de joc bun, dar şi greşeli, de ambele părţi. După gol, jocul a decurs în favoarea noastră. Am câştigat, iar acum privim cu încredere finalul sezonului”, a spus Adrian Bogoi.

    Antrenorul echipei Pandurii crede că elevii săi au scăpat de presiune, o dată cu acest succes. „Era o presiune care apăsa asupra băieţilor. Această victorie e foarte importantă. Nu mai suntem pe loc retrogradabil. În momentul de faţă, nu depindem decât de noi, nu mai stăm la mâna rezultatelor. Mai sunt etape de jucat şi sper să acumulăm cât mai multe puncte. Ne aşteaptă etapa viitoare un meci greu la Suceava, sper să câştigăm, apoi vom avea asigurată victoria, cu ASA Târgu Mureş”, a completat Bogoi.

    După 33 de etape, Pandurii se află pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile, însă se află la egalitate cu Dacia Unirea Brăila şi Metaloglobus Bucureşti, cu 34 de puncte, echipe care se află în faţă şi în spate în clasament. Etapa viitoare, gorjenii joacă în deplasare la Foresta Suceava, ultima clasată.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: