spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, tot fără atacanţi!

    Pandurii, tot fără atacanţi!

    Grigoraş spune: „Nici nu mă gândesc să nu aducem cel puţin un atacant”

    Petre Grigoraş continuă să solicite conducerii soluţii pentru ofensivă. Tehnicianul pandurilor ştie una şi bună, are nevoie de întăriri în atac. În acest moment singurele două variante pentru atac sunt Bogdan Apostu şi Albert Voinea, ceea ce este foarte puţin. Oricum, Grig vrea ca în stagiul de pregătire din Antalya să testeze şi să aducă la echipă cel puţin un vârf care să ajute echipa în retur.

    Deşi au început pregătirile de ceva timp, Pandurii au rămas tot fără întăriri în atac. Acum, antrenorul gorjenilor aşteaptă mutările pentru cantonamentul din Antalya, care va debuta la finalul acestei săptămâni. „Sper ca în Antalya conducerea să-mi aducă doi-trei atacanţi pe care să-i testez. Clar nu putem merge în partea a doua a campionatului doar în formula asta. Nici nu mă gândesc să nu aducem cel puţin un atacant”, spune Grigoraş, care vrea să evite situaţia în care trebuie să facă schimbări radicale în echipă. „Nu vreau să fiu nevoit să fac modificări spectaculoase în echipă, să transform vreun fundaş în atacant. Este greu doar cu Apostu în faţă. Voinea e un copil, pe finalul pregătirii de la Poiană a cedat şi el. Acuza dureri la tendon. E necopt şi nu aş vrea să-l forţez prea mult”, a mai afirmat Grigoraş.

    „Jaka avea o datorie morală”

    În privinţa atacantului Jaka Stromajer, plecat de la Pandurii în această iarnă, Grigoraş spune că vârful avea o datorie morală faţă de clubul gorjean. „Îmi pare rău că Jaka nu a putut fi ţinut şi a plecat. I s-a întins o mână pentru a reveni în circuit, i-am dat încredere, dar el a ales să plece. Avea o datorie morală să rămână, oamenii de aici l-au ţinut ani buni la echipă deşi nu a rupt gura. Tentaţiile au fost mai mari decât omenia”, a mai spus Grigoraş.
    Tehnicianul a vorbit şi despre promovarea tinerilor. „Dacă vom aduce ceva, vom face faţă în retur. Situaţia de acum trebuie să fie o motivaţie şi pentru tinerii din lot, să fie serioşi, să realizeze că mâna care le-a fost întinsă de mine nu este trecătoare. Dacă vor fi serioşi şi conştiincioşi vor putea ajunge să joace la un nivel bun, adică în Liga 1. Nimic nu se face fără efort şi sacrificii”, a mai susţinut Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: