spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, tot mai băgaţi în seamă

    Pandurii, tot mai băgaţi în seamă

    Claudiu Voiculeţ spune: „Toţi când joacă contra noastră se mobilizează”

    Mai tot timpul în acest campionat, Pandurii a stat pe podiumul Ligii 1. Asta a atras atenţia, aşa că în acest moment gorjenii sunt priviţi altfel decât în urmă cu un sezon să spunem. Jucătorii, dar şi oficialii echipei susţin că în acest moment Pandurii are parte de un tratament special etapă de etapă. „Toată lumea vrea să bată Pandurii, însă prin asta nu spun că văd în faţă numai duşmani. Pur şi simplu, Pandurii este o echipă luată în seamă, iar asta ar trebui să ne mulţumească”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Ne batem şi cu tradiţia

    Târgujienii trebuie să se bată anul acesta pentru un loc în Europa cu echipe care au tradiţie în fotbalul românesc. Vorbim de o echipă gen Petrolul Ploieşti care de-a lungul anilor a câştigat vreo patru titluri dar şi vreo două cupe al României. Vorbim de Dinamo, a doua forţă în fotbalul românesc după Steaua, iar această statistică e dată de numărul şi importanţa trofeelor câştigate all-time. Poate Astra e cumva intrusa de la vârful clasamentului, dar în cazul acestei echipe vorbim o istorie scurtă de câţiva ani. În spate cu şanse mici de a ne depăşi şi a prinde un loc de Europa sunt campioana în exerciţiu CFR Cluj dar şi FC Vaslui echipă care a pompat milioane de euro în ultimii ani de zile. Ei bine, tocmai aceste echipe ne batem la un loc fruntaş. O luptă ce pare inegală în privinţa investiţiilor făcute sau a tradiţiei, însă gorjenii cred în şansa lor. „Am pierdut două meciuri dar nu trebuie să facem un capăt de ţară. Aceşti doi paşi greşiţi pot fi recuperaţi de aceşti jucători care până acum au jucat bine. Sunt şi ei oameni, mai greşesc, acum nu trebuie să le tăiem capetele. Trebuie să mergem înainte, să ne luptăm pentru fiecare punct pentru că această luptă chiar este dificilă. Avem adversari puternici, dar nu imbatabili”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Acesta a preluat şi vorbele antrenorului. „Ştiam că lupta în retur e mult mai grea decât în turul campionatului. Acum, punctele se câştigă mult mai greu”, a mai spus preşedintele gorjenilor.

    Meciuri grele

    O vorbă din bătrâni spune că e uşor să urci dar e greu să te menţii sus. Şi cam asta se întâmplă la Pandurii în acest moment. Echipa olteană a urcat în vârf, a stat ceva timp acolo, dar acum a căzut. Jucătorii simt pe propria piele cum adversarii dau totul pentru a le pune piedici. „În retur toate echipele se mobilizează mai bine, iar când joacă cu Pandurii toţi se mobilizează. Ne văd ca o echipă bună şi asta ne face meciurile mai grele. Ar trebui să ne motivăm şi noi”, mai spune şi Claudiu Voiculeţ. Şi cam aşa este. De exemplu, pentru cei de la Rapid, meciul cu Pandurii a fost ca o finală, au abordat cu mare tupeu acest joc, iar oltenii au cedat.

    „Impunem respect”

    Pandurii a crescut foarte mult în ultimii trei ani de zoile. Dacă acum trei sezoane vorbeam de evitarea retrogradării, în acest moment discutăm de cupe europene. O schimbare radicală şi care îi mulţumeşte pe conducătorii pandurilor. „Nu din întâmplare am ajuns să ne batem la poziţiile fruntaşe. Prin joc am ajuns să impunem respect”, a comentat Eugen Pârvulescu. Acesta continuă. „Pandurii este o echipă bună care joacă fotbal. Pentru acest lucru trebuie să fim mândrii”, a mai punctat preşedintele executiv al târgujienilor.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: