spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, transferă pe bani puţini sau gratis

    Pandurii, transferă pe bani puţini sau gratis

    Grig: „Nu putem să facem transferuri spectaculoase decât de la noi spre alte echipe”

    Cei de la Pandurii nu sunt mână largă. Gorjenii se orientează pe piaţa transferurilor doar la jucători care nu costă nimic, sau preţurile lor sunt simbolice. Doar aşa se încearcă să fie aduşi jucători. Nu se aruncă cu bani dinspre pandurii, şi asta nu de acum, ci de când echipa a intrat în prima ligă. Zgârciţi, târgujienii încearcă să dea lovitura cu jucători tineri care să crească într-o anumită perioadă şi apoi să fie vânduţi pe sume mari de bani. Şi de când Petre Grigoraş s-a înscăunat la Târgu-Jiu, s-au cam vândut unii jucători pe sume frumuşele de bani.

    Limitaţi la mutări

    Jucătorii care au venit până acum la Pandurii nu sunt jucători pe care s-au dat bani mulţi. Unii au venit sub formă de împrumut, vezi cazul lui Melinte adus de la Palermo, alţii au venit din postura de liberi de contract, cazul lui Mamele. Gorjenii sunt pe care să mai aducă un jucător, tot de profil defensiv din postura de liber de contract. Samuel Cojoc a fost la Oţelul Galaţi, acolo a fost în dizgraţia lui Dorinel Munteanu, aşa că nu a prea jucat în ultima perioadă. Şi cum zilele viitoare jucătorul va fi declarat liber de contract, Petre Grigoraş îi va da o şansă la Târgu-Jiu. În aceste condiţii, pe apărare oltenii stau mai mult decât bine cu dubluri pe fiecare post.

    Chiar şi Petre Grigoraş a sesizat că la Târgu-Jiu nu se aruncă cu bani grei pe transferuri, aşa că s-a resemnat. Totuşi, antrenorul laudă politica clubului care oferă în primul rând stabilitate financiară şi apoi posibilitatea unei ascensiuni profesionale. „Nu putem să facem transferuri spectaculoase decât de la noi spre alte echipe. Avem jucători valoroşi care îşi doresc o ascensiune rapidă şi preferă să ajungă la echipele din Bucureşti sau la cele care plătesc foarte bine. Noi, la Târgu-Jiu nu ne putem permite salarii foarte mari, dar sunt salarii decente. Aici putem oferi siguranţă, posibilitatea de a creşte în valoare şi a pleca mai departe”, a comentat Petre Grigoraş. cele mai bune exemple sunt cele ale lui Matei, Chiricheş sau Pintilii, jucători care au jucat la Pandurii, au făcut-o bine, iar apoi au fost luaţi de Steaua. La fel se poate întâmpla şi cum alţi jucători din lotul pandurilor.

    „Nimeni nu e titular”

    Din capul locului, Petre Grigoraş a ţinut să le transmită elevilor săi că toţi vor pleca cu şanse egale în lupta pentru titularizare. „Am zis că vreau să avem cât mai multă concurenţă pe posturi, dar asta nu înseamnă că dacă am adus jucători noi, vor fi neapărat şi titulari indiscutabili. Şi Melinte şi Mamele au evoluat aproape meci de meci la echipele lor în sezonul trecut, dar asta nu înseamnă că sunt din start în primul 11 şi la Pandurii. Eu nu-mi doresc decât să fie concurenţă pe fiecare post şi să-mi fie mie cât mai greu să aleg echipa de bază înaintea unui meci. Până acum am făcut destule experimente, mi-am dat seama unde sunt anumiţi jucători, care este nivelul lor actual, şi e clar că unii chiar au nevoie de jocuri. La mine nimeni nu e titular, toţi au şanse egale”, a comentat Grigoraş.

    Un israelian în probe

    Petre Grigoraş aşteaptă zilele acestea ca la echipa sa să vină doi jucători de atac din Israel. Unul se ştie cine este şi este aşteptat să ajungă cât mai rapid la Poiana Braşov. Aimat Ben Shoshan are 27 de ani, este atacant de la Beitar Ierusalim unde în patru ani a reuşit să înscrie doar 23 de goluri. Jucătorul a fost propus pandurilor, iar Grig este de acord să-l vadă pentru a-şi da cu părerea. Nu au fost incluşi în lotul pentru Poiana Braşov mai mulţi jucători tineri, aceştia urmând să fie împrumutaţi. Alexandru Dan, Oiţă, Avramescu, Unguru, Roberto Dumitru, Tătaru, Neagu, şi Voinea nu au fost opriţi în lotul pentru Braşov.

    Lotul pentru cantonamentul de la Poiana Braşov:
    Mingote, Lazar, Horvat, Daniel Popescu, Băcilă, Viera, Rusu, Rada, Cardoso, Unguruşan, Al. Vlad, Mamele, Cristea, Melinte, Voiculeţ, Nistor, Cojoc, Lemnaru, Ignea, Al. Grigoraş, Al. Maxim, Ibeh, Matulevicius. Sunt aşteptaţi: Răduţ, Amit Ben Shoshan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: