spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii la treabă!

    Pandurii la treabă!

    Începând de astăzi, echipa de fotbal Pandurii va începe pregătirea sezonului de primăvară

    Locul din clasament dar și problemele apărute în jocul echipei de fotbal Pandurii îi dau cele mai mari dureri de cap antrenorului Edi Iordănescu. Acesta își va începe astăzi de la ora 14:00 munca în noul mandat de antrenor la Pandurii, Iordănescu junior încercând să schimbe fața și exprimarea echipei în Liga 1. Și cum orice început este greu, Iordănescu speră să-i motiveze și să-i capaciteze pe jucători, iar aceștia să fie zmei în meciurile din campionat. Misiunea pandurilor este clară: salvarea de la retrogradare. „Nu mi-a frică, sigur ne salvăm, am mare încredere”, spune președintele Eugen Pârvulescu vizavi de situația echipei, dar și de misiunea pe care o are stafful tehnic.

    „Mă bucur că începem munca”

    Data de 7 ianuarie 2014 va rămâne în calendarul echipei de fotbal Pandurii. Se va nota ca fiind data la care Edi Iordănescu își va începe efectiv mandatul la Târgu-Jiu ca și antrenor al pandurilor. Astăzi de la ora 14:00, Iordănescu va lua un prim contact cu jucătorii echipei gorjene, reunirea pandurilor fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale debutului de an în sportul gorjean. „Eu personal aștept cu nerăbdare, vin după o perioadă în care am fost liber și mi-am permis să aloc mult timp familiei și problemelor personale. E clar că meseria mă chema, doream să reintru în circuit, să semnez și să încep munca la o echipă. Pandurii este un club de tradiție, știe ce înseamnă o cupă europeană, este un oraș iubitor de fotbal, cunoscător al fenomenului. Mă bucur că începem munca, că ne reunim, aștept să cunosc jucătorii, pe o parte dintre ei îi știu pentru că am lucrat cu ei în trecut”, spune Edi Iordănescu. Acesta susține că noii săi elevi vor avea de muncă în perioada care va urma. „Vine o perioadă grea, de acumulări, jucătorii știu asta. În mare am identificat motivele care au dus echipa pe acest loc, dar va urma o evaluare și din interior atât individual cât și pentru grup. Încercăm să rezolvăm problemele, să îmbunătățim jocul și să devenim pragmatici. Sunt pregătit, sper ca și băieții să fie pregătiți pentru că va fi o perioadă grea”, spune Edi Iordănescu.

    La primul antrenament pe 2014, Iordănescu nu va avea la dispoziție tot lotul, patru jucători fiind învoiți. „Vor fi și absenți la reunire. Elton și Erico aveau bilete rezervate pentru data de 12 ianuarie pentru că era făcut un program de vechiul staff tehnic. Eu am schimbat data reunirii, s-a încercat schimbarea biletelor, iar cea mai bună soluție a fost ca ei să vină cu o zi mai târziu față de echipă. deci, pe 8 ianuarie vor fi aici. Momcilovic sărbătorește Crăciunul pe data de 7 ianuarie, și eu chiar dacă nu fac favoruri, nu voi trata niciodată special pe cineva, mi s-a părut fairplay că dacă toată lumea de la echipă a petrecut cu familia Crăciunul să fie și el alături de familie de Crăciun. Dar pe data de 8 ianuarie va fi în oraș. Mai este o problemă cu Paraskevas, el s-a operat, am vorbit cu doctorul care l-a operat ca să știu situația și perioada de recuperare. Există o problemă în sensul că jucătorul a plecat prea repede acasă, eu aș fi gestionat altfel perioada de recuperare urmând a-l avea permanent sub supraveghere. Medicul Ionuț Codorean nu l-a mai văzut după operație și în momentul de față nu este clară perioada de recuperare. Am discutat cu Paraskevas, spune că l-au văzut niște medici de acolo, dar nu pot fi sigur de ce mi-a spus, e altceva când îți spune cineva în care ai încredere. Pe data de 8 ianuarie va face un control medical la București și vom exact vedea situația”, a comentat Edi Iordănescu. Acesta atrage și atenția. „În rest toată lumea va fi la antrenament, sper să nu pățească cineva ceva, să nu aibă vreo scuză. Vremea ne ajută, nu pot să rămână înzăpeziți, și dacă rămâne cineva e problema lui. Cum eu am ajuns, așa să ajungă și ei”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Concentrați pe fundaș

    În acest moment, gorjenii caută soluții pentru a completa lotul, iar cea mai mare problemă ar fi postul de fundaș central. „Postul de fundaș central trebuie acoperit. Eu sunt direct. Din punctul meu de vedere, după ce am văzut toate meciurile echipei acolo trebuie adus ceva. Am văzut cuplul Erico-Elton, clar este o improvizație, nu spun că nu pot forma un cuplu de fundași centrali dar Elton trebuie să mai lucreze, are alte deprinderi pentru alte poziții. Orice greșeală la nivelul fundașilor centrali se resimte… Acum nu este timpul, având și situația în care se află echipa nu putem face experimente. Nu spune că nu voi apela la el ca fundaș central, dar acum echipa are nevoie de un fundaș central. Sunt discuții, nu este nimic concret. Nu pot da nume. Este o variantă externă, eu aș fi preferat un jucător pe care să-l știu din competiția noastră, care să fie acomodat, care să știe limba, era mai ușor de adaptat la echipă. Dar sunt puține soluții, vara sunt mai multe opțiuni. Nu mă ascund că există o soluție pentru un jucător străin care a jucat în Liga 1. Este un short list de 3-4 jucători. Eu am creionat un anumit profil, să fie complementar cu colegii de compartiment, sunt pretențios când mă uit după un jucător. Trebuie să se încadreze în condițiile financiare ale clubului”, a încheiat Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: