spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, ultimele zile de vacanţă

    Pandurii, ultimele zile de vacanţă

    Se apropie reunirea pandurilor. Peste câteva zile se va încheia vacanţa, iar oficialii de la Pandurii pregătesc noul sezon. Pentru a nu fi surprinşi pe picior greşit, oficialii olteni stabilesc totul în aceste zile, astfel încât în perioada de pregătire totul să fie în regulă.

    Pregătiri pentru noul sezon

    Unii discută pentru întăriri, alţii se ocupă ca echipa să aibă totul în regulă în perioada de pregătire. Preşedintele Mihai Prunariu a fost plecat câteva zile în Austria unde a căutat locaţii pentru al doilea stagiu de pregătire. „Am vizitat şase locaţii, au rămas trei în picioare pe care le vom analiza în continuare. Am discutat cu antrenorul Petre Grigoraş, a rămas ca şi Petre să discute cu jucătorii şi să luăm cea mai bună decizie pentru acest cantonament din Austria. Cele trei locaţii sunt: undeva în Viena sud, o şcoală de fotbal în apropiere de Viena şi altă locaţie la 35 km de Viena. Ne-am orientat în jurul Vienei pentru ca la meciurile amicale să nu foim nevoiţi să parcurgem mulţi km”, a declarat Mihai Prunariu. Acesta spune că echipa gorjeană va disputa o serie de meciuri amicale, adversarii nefiind încă bătuţi în cuie. „Minim 3 jocuri le vom face pe terenul nostru de antrenament. Ne gândim la echipe cât mai bune, asta îşi doreşte şi antrenorul Grigoraş, dar depinde de disponibilitatea noastră şi a celorlalte echipe ce meciuri vom juca. Sper să definitivăm şi cinci jocuri amicale. Am discutat în mare cu cel care se ocupă de organizarea cantonamentului, posibil să jucăm un amical cu Metalurg Donetsk, altul cu echipa din Vladikavkaz, două echipe de prima ligă din Ungaria şi o echipă de liga a doua din Austria. Sunt doar discuţii preliminare, nu e nimic stabilit”, a mai declarat Prunariu.

    Anton nu pleacă, Răduţ nu vine

    Tot oficialul pandurilor a vorbit despre situaţia a doi jucători, unul care se află la Pandurii şi altul care ar putea ajunge la Târgu-Jiu. „Nu avem nicio ofertă pentru Anton, intră în vederile antrenorului. Când primim o ofertă corectă vom purta discuţii, dar va conta şi părerea antrenorului. Echipa se bazează pe Paul Anton”, spune Prunariu despre un eventual transfer al lui Anton la Steaua, Cât despre posibilitatea venirii lui Mihai Răduţ la Târgu-Jiu, Prunariu spune că mijlocaşul poate veni doar în anumite condiţii. „Pe Răduţ îl vrem la Târgu-Jiu şi noi şi antrenorul, dar nu-i vom putea acorda salariul de la Steaua. Dacă va dori să joace la noi şi să aibă meciuri în picioare putem discuta”, a mai declaat Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: