spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, umilință la București

    Pandurii, umilință la București

    sport-01-6Problemele financiare ale gorjenilor se resimt pe teren. Pandurii au cedat în fața dinamoviștilor în meciul disputat sâmbătă la București, scor 4-0. „Câinii roșii” au obținut prima victorie categorică din acest sezon.

    Deși acționarii clubului au reușit să găsească soluții pentru ca echipa să facă deplasarea la București, gorjenii nu au putut face mai mult pe teren. Cu salariile neplătite de câteva luni, jucătorii au cedat în fața adversarilor din teren.

    Gafă monumentală

    Dinamoviștii au dominat întreagă partidă, însă gafa portarului Lazar a făcut ca alb-roșii să treacă rapid la conducere, chiar din minutul 5. Hanca a centrat din corner, iar David Lazar a încercat să boxeze mingea, dar aceasta s-a dus în direcția opusă, intrând în plasă. Spectacolul dinamoviștilor a continuat. Alb-roșii s-au distrat, efectiv, cu apărarea gorjenilor. Golurile au fost marcate de Vali Lazăr (minutul 37/ 89) și Palici.

    Pentru Pandurii urmează meciul din Cupă împotriva celor de la Poli Timișoara, care se va disputa mâine, începând cu ora 18:00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: