spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, urmăriţi de ghinion !?

    Pandurii, urmăriţi de ghinion !?

    Cristi Pustai spune: „Şi alţii au marcat un gol, dar au luat mai multe puncte ca noi”

    Pentru Pandurii, etapele viitoare se anunţă a fi extrem de importante, poate chiar decisive. Lupta pentru locul 4 se va da între gorjeni, CFR, FC Vaslui şi Dinamo, toate echipele având parte de un debut greoi de mini-retur. O singură echipă din cele patru a câştigat un meci din cele patru echipe, aşa că lupta este foarte încinsă. „Toate echipele din frunte au început mai slab”, a comentat Cristi Pustai referitor la evoluţiile echipelor aflate în luptă pentru locul 4. Diferenţa în primele două etape a fost făcută de „realizările” din defensivă, acolo unde oltenii au fost „harnici”şi au comis mai multe erori. „Noi avem un gol marcat, la fel şi Vasluiul care cu un gol înscris a obţinut patru puncte. Noi cu un gol marcat şi două assituri avem un singur punct”, a mai menţionat Pustai. Să fie ghinion sau prostie pentru olteni?

    „Am suferit peste tot”

    Tot antrenorul pandurilor mai spune că echipa sa în primele două meciuri din acest an a avut multe minusuri. „Nu am reuşit să ne creăm multe situaţii de gol şi foarte repede nu întrevedem o soluţie în atac. Ar fi bine să eliminăm erorile din defensivă şi încet-încet anumiţi jucători să-şi reintre într-o formă sportivă mai bună. E greu, şi cum a fost cu Ceahlăul e greu să pleci cu handicap din minutul 10”, a declarat Pustai. Acesta mai trage o concluzie. „Am suferit peste tot, şi în atac, şi la construcţie şi la finalizare. Ca posesie şi să zicem că am terminat ultimele 20 de minute în cele două meciuri peste adversari, am avut centrări, dar nu am marcat şi nu am avut luciditate. Execuţiile au fost slabe”, a spus tehnicianul pandurilor.

    Conduşi meci de meci

    În fiecare joc din acest an 2014, gorjenii au primit primii gol. Aceasta pare să fie o problemă ce trebuie rezolvată cât mai repede. „Am fost conduşi de fiecare dată în aceste prime două meciuri. Am convingerea că vom reuşi să îndreptăm erorile şi să avem o evoluţie bună de acum încolo”, a declarat şi Pârvulescu.

    Despre arestări şi alegeri…

    Tot antrenorul pandurilor a vorbit la conferinţa de presă şi despre arestările din Dosarul Transferurilor. „Părerea mea despre fraudă e alta. Aş stabili un număr cu care aş înmulţi şi aş recupera ca stat banii iar ani de puşcărie nu doresc duşmanilor. Eu cred că aş lua de zece ori prejudiciu şi ar fi mai echitabil. Nu pot comenta, nu sunt în măsură, nu ştiu dosarele. M-au surprins deciziile. Dar dacă un fost prim ministru a făcut închisoare nu ar trebui să te mai surprindă ceva”, a spus antrenorul oltenilor. Cât despre alegerile de la Federaţie, Pustai spune că aşteaptă de la noul şef, Răzvan Burleanu să facă schimbarea mult dorită. „Nu am vorbit niciodată cu domnul Burleanu. Din toate discuţiile a fost cel mai articulat. Gică Popescu dacă nu a candidat şi este un preşedinte, ce să mai spun? Să sperăm că va reuşi să schimbe ceva. Oricum, începutul e furtunos şi să sperăm că va fi în regulă. Sper să reuşească să-şi ducă mandatul la capăt şi să pună în aplicare proiectul”, a mai spus Cristian Pustai.

    Anton a revenit

    Legat de subiectul echipei naţionale, Pustai a adus în discuţie şi convocarea lui Paul Anton pentru amicalul cu Argentina terminat nedecis, 0-0. Mijlocaşul oltenilor, Paul Anton a ratat debutul la naţională în faţa lui Messi, însă are tot viitorul în faţă să joace sub tricolor. „Paul Anton a revenit la echipa de club. Aş fi vrut să joace dacă tot l-au chemat, dar asta e. El depinde de evoluţiile lui, are tot ce îi trebuie în plus şi tinereţea. Pentru vârsta lui are multe meciuri în Liga 1. Contează ce va face de acum încolo, returul acesta şi următorul tur. Dacă lucrurile merg bine o să fie prezent în naţionala României”, a conchis Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: